В петък отивам да се записвам да ставам професионален шАфьор. Ако някой скоро е взел "С" категория да сподели малко опит - листовки, психо има ли, медицински и т.н.
И с риск да бъда публично оплют ще пусна една анкетка.......
Айде да се похваля с нова категория...
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
никси имам я Сто от '96 и не мога да кажа много актуални неща но психото е т@ш@к работа не му се притеснявай, аз отидох като за купон и извадих еб@си рефлексите-оня ме гледаше
: ...
гипсираш ли се-по кофти.
медицинското трябва да ти е БЕЗПЛАТНО за професионална книжка-или поне така беше-ти все пак си питай че си за професионална.
листовките са си всичко както за Вто ама си турбогъзар-ходиш си на курсовете с колата...
после на изпита пак.
а дано съм ти бил полезен.

гипсираш ли се-по кофти.
медицинското трябва да ти е БЕЗПЛАТНО за професионална книжка-или поне така беше-ти все пак си питай че си за професионална.
листовките са си всичко както за Вто ама си турбогъзар-ходиш си на курсовете с колата...

а дано съм ти бил полезен.
питай тия типове
http://zelena.info
аз наскоро взех ВЕ каетегория и медицинското си го взех от личния лекар
http://zelena.info
аз наскоро взех ВЕ каетегория и медицинското си го взех от личния лекар
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не бих казал но пък може и да си прав но лошото е че вече с Ц категория много трудно си намираш работа като шофьорniksisoft написа:tatenceto написа:невиждам Д и Е категории .с Ц категория съм от 1989г. а Д и Е от 1999. от тогава много неща са се променили и за съжаление немога да помогна по въпроса
Значи не съм писал Д и Е защото не може да се гласува за повече от един отговор, а все пак основните мисля че са В и С![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”