миризма в купето

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Re: еееее

Мнениеот K22 » Вто 18 юли 2006 13:05

[quote="santo_trafficante ]а защо не си сложиш оригинален филтър!той е поленов ала бала и събира смръднята!е малко е цифра ама тея побългарявания май.. :roll:[/quote]

Трябваше да дам 25 лева за филтър и 45 лева за пластмасова поставка щото момя филтър е гърбав а се произвеждат само прави вече.
Предназначението на този обикновен хартиен филтър е да хваща прах и боклуци.За 2,5 лева имам за 4 пъти от филтъра за домашен абсорбатор(Ширма).

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Сря 19 юли 2006 10:21

аз си бях изпуснал една голяма скарида между седалката в шината....половин година смардя колата на мърша, особено като я оставя някъде на слънце с затворени стъкла...и като я открих,беше изсъхнала и чуплива...

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Сря 19 юли 2006 11:01

Подуши седлаките, пода, тавана - всички тапицерии за да разбереш от тях ли мирише...

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Сря 19 юли 2006 11:22

на една от колите ми се случи да имам запушени от листа дупки за отцеждане и счупена пласмаса -тази над парното и електрониката ,,при дъжд влизаше вода от там дето е перката и винаги при краката на предния возещ се,,,беше влажно и мокро,,,но между ламарината и кичето,,,кичето отгоре стоеше сухо ,щото имаше гуминано слой,,,,в колата смардеше на спарено и при дъжд много леснос е запаряваха прозорците-докато се усетя...

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Сря 19 юли 2006 13:45

Пране с наистина професионална машина+добър препарат махат всичката миризма от седалките. На мен на предната кола ми миришеха ужасно седалките и един приятел се занимава с почистване и ми ги направи, после миришеха на пролет 1 месец, всичко е до обирането на мизерията. ОТ мойте седалки се изсмука 3 кофи с мизерия-черна бозава течност :twisted:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 19 юли 2006 14:21

Ядеш мнооооо боб,бананаи сутрин на гладно и кисело мляко за пиене и миризмата няма да я усещаш грам :wink: Маитапа на страна ама иска цялостно пране и почистване.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 19 юли 2006 16:02

И сега ако препоръча някои къде под тепетата моъе да се направи такова почистване...? :roll:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 19 юли 2006 21:50

Незнам дали знете ефекта на прясното мляко. Сега всички ще се изсмеете, но аз знам че ако оставиш прясно мляко в примерно шкав дето мирише, поема миризмата и после дишаш спокойно.
Аз една година дишах гадния аромат на каучук от стелките и не ми текна да го направя.
Незнам какъв е ефекта и на едни капсули-кутиики дето ги продават за отмерисване на хладилници.
Аз само давам идеи, ако някой пробва да каже ефекта.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Чет 20 юли 2006 11:05

Аз бях забравил един плик с храна на задната седалка :lol: . Един месец смърдя говедото докато го рабера откъде е :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Чет 20 юли 2006 17:06

mishu написа:Аз бях забравил един плик с храна на задната седалка :lol: . Един месец смърдя говедото докато го рабера откъде е :lol: :lol: :lol:

бате пробвай с скарида от по над 17 лева килото,,,едрите,,около 8 месеца ,тънък аромат на мършичка...мислех жената ако ме дразни да и боцна в нейната 2-чки,,ма и дигнаха колата,а и е послушна:)...в дубките на седалката отдолу-няма намиране,,,можеш и на таксиджия в движение да му я монтираш

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 20 юли 2006 17:29

Майтапа настрана, но има един лаф "мирише на турчин". Причината е, че ако предишният собственик е ял яко овче месо и се е потил, в тапицерията се впива мазта и колкото и да переш няма отмирсване поне година. Вярвай ми. :lol: :lol: :cry: :cry:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”