Сефтосах новата година
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lorinser написа:WDW написа:Аз актовете по принцип не ги плащам !!!
Какво ти пречи и ти да не ги плащаш ???
Като дойде време да си плащат пътен данък на колата ще си ги платиш...![]()
Отивам в общината да си плащам данъка за колата и там ме питат: Тука има едно актче,ще го платите ли??Аз казвам Не и си плащам само данъка и те не възразяват !!!
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:51, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Има един друг момент, за който ме светна една жена в общината, та тя ми каза така:
"Внеси 'някаква' сума, примерно 5лв. и може на изплащане, като така не се води лихва на дължимата глоба."
Аз казах - "добре" и си платих само пътния данък (това преди две години) и оттогава ни лук ял, ни лук мирисал...
"Внеси 'някаква' сума, примерно 5лв. и може на изплащане, като така не се води лихва на дължимата глоба."
Аз казах - "добре" и си платих само пътния данък (това преди две години) и оттогава ни лук ял, ни лук мирисал...
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
vw_Golf_Memphis: ама не тебе за пръв път ли ти пишат акт бе човек
Няма вариант да го платиш там. Плаща се само в данъчен отдел в общината. Аз веднъж като млад шофьор отидох да платя един фиш и ме гледаха като индианец.
Та като мине 1 месец след като са ти написали акта трябва да отидеш в кат и да висиш на зверска опашка. По принцип винаги не са излезли постанавлянията, и ти бият печат на акта че с него можеш да караш примерно още 3 месеца. Накрая като изтече срока отиваш и си взимаш синьото талонче и постановлението.
После ако искаш може да платиш.
Аз имам бая за плащане ама...
Иначе 4 месеца карах с един акт за без преглед и направо беше станал на парцал, некви парчета събирах като пъзел като ме спрат...

Няма вариант да го платиш там. Плаща се само в данъчен отдел в общината. Аз веднъж като млад шофьор отидох да платя един фиш и ме гледаха като индианец.
Та като мине 1 месец след като са ти написали акта трябва да отидеш в кат и да висиш на зверска опашка. По принцип винаги не са излезли постанавлянията, и ти бият печат на акта че с него можеш да караш примерно още 3 месеца. Накрая като изтече срока отиваш и си взимаш синьото талонче и постановлението.
После ако искаш може да платиш.

Аз имам бая за плащане ама...
Иначе 4 месеца карах с един акт за без преглед и направо беше станал на парцал, некви парчета събирах като пъзел като ме спрат...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”