GOLF 4 Disel 4 Motion
GOLF 4 Disel 4 Motion
Някой да има впечатление/мнение за качествата на GOLF 4 1,9 TDI- 4 Motion. Сполучливи ли са като модел, здравина и надежност на мотор и ходова част, цени на астите и ремонта му. Въобще струва ли/изгодно ли е една инвестиция в такава машина 2 ръка ?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:10, променено общо 1 път.
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скъпички са..
На мен ми предлагаха един такъв 150к.с. (с 3 червени ТДИ), 6 скорости, 4 motion. 2001г. на реални 70 000км за 29 000лв, с фул екстри, кожи, климатроници, спортен салон, 16" джанти карах го малко Drive , гледах го мноо върви кучето му, мноо яка кола, но мноо събаря цената, а и каското като му сложиш..
Тоз който ми я продаваше я беше взел за жена си (непонятно що толкова бърза кола за жена, но..), ама тя не я харесвала искала МБ А класа Smackbum
Иначе по думите му здравички са доста, за 70 000км нищо не бил сменял (освен масло), а водих я да я гледат и ми викат че като нова..(което реално си е така де колата няма 100 000км), ако се строши нещо обаче по motion-а дупе да ти е яко де.., но са си коравички..
Мене така ми разправяха и за куатрото.., ама досега няма проблеми.
Ако можеш взимай и хич не му мисли!!

На мен ми предлагаха един такъв 150к.с. (с 3 червени ТДИ), 6 скорости, 4 motion. 2001г. на реални 70 000км за 29 000лв, с фул екстри, кожи, климатроници, спортен салон, 16" джанти карах го малко Drive , гледах го мноо върви кучето му, мноо яка кола, но мноо събаря цената, а и каското като му сложиш..
Тоз който ми я продаваше я беше взел за жена си (непонятно що толкова бърза кола за жена, но..), ама тя не я харесвала искала МБ А класа Smackbum

Иначе по думите му здравички са доста, за 70 000км нищо не бил сменял (освен масло), а водих я да я гледат и ми викат че като нова..(което реално си е така де колата няма 100 000км), ако се строши нещо обаче по motion-а дупе да ти е яко де.., но са си коравички..
Мене така ми разправяха и за куатрото.., ама досега няма проблеми.
Ако можеш взимай и хич не му мисли!!

Ехехеееееее да се похжаля ако взема.
)) Де тоя късмет. За сега е само в сферата на мечтите и събирам инфо ако някой е щастливец и кара такава машина или поне има впечатления от предимства/недостатъци, цени на части и консумативи и т.н.. Та ако някой ден (тук до ден два де:)))))))))))))))))))))) ) шегичка ....се замогна да се не чудя тепърва ами да скачам смело 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”