Моят избор е 1.8Т без да се замислям, дизел с неизвестен произход на старо никога не бих си купил.
Икономисваш от гориво, но после парите отиват за ремонти.

Golf 4, бензин или дизел ?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:Моят избор е 1.8Т без да се замислям, дизел с неизвестен произход на старо никога не бих си купил.
Икономисваш от гориво, но после парите отиват за ремонти.
Хе хе хе ,то понеже на всички бензинки задължително пише кой и как я е карал та затова

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:твърдо за дизела 110 коня разбира се ,на мен следващите 2-3 месеца ми предстои смяна на возилото но съм се спрял на ауди А3 ТДИ -110ксс тоя бензин не се издържа вече
Лошото е че в момента в Мобилето няма нито една А3 110кс с 4врати че да се позамисля ,но ти гледам нямаш проблем с 2те така че за теб ще има избор

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
аз с 2врати искам ,а и без това тия с 4врати са с поне 2-3 хил лв по скъпиStivi написа:landwarrior написа:твърдо за дизела 110 коня разбира се ,на мен следващите 2-3 месеца ми предстои смяна на возилото но съм се спрял на ауди А3 ТДИ -110ксс тоя бензин не се издържа вече
Лошото е че в момента в Мобилето няма нито една А3 110кс с 4врати че да се позамисля ,но ти гледам нямаш проблем с 2те така че за теб ще има избор

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”