Поредната кражба
Поредната кражба
Едната нощ пред блока ми откраднаха на голф 3 малките решетки отпред под мигачите,малко след това останах и без капачките за халогените и най-важното без мигачи със се фасонки и куплунзи.А върха на простотията беше когато единия ден бях заредил до-горе и на другата сутрин помислих че дат4ика на бензина се е развалил ,а се оказа че са ми източили близо 40 литра бензинец 
 и сега снасям пари на тия от платените паркинги.Поне колата още е при мен все пак е кам бул инс застрахована 
 това ми е радостта

Мммдам в този ред на мисли и аз мога да "се похваля" че олекнях с около 30 литра бензин. Пасат В3- 90 година. Карам го на газ и бях решил да заредя бензин да имам в резервоара да не се джурка помпата на сухо - даже и добавка за почистване на дюзи и т.н.  си бях сложил 
)) И на другата сутрин и аз така реших - датчика ми е отишъл 
) да ама не - като паркирах видях, че са ми насилили капачката, която се заключва и как са източили не знам.  Аз съм се пробвал да дам бензин и с тънък маркуч дори не влиза и не влиза. Тия как са успели мамка им ??? Такива жалки душици требе човек ако ги хване да ги полеее с бензина дето са източили и да им тегли кибрита - аз така бих постъпил поне. В таз държава само бандитите и циганите имат права. Другите имаме задължения да си плащаме - данъци , застраховки , а срещу това имаме правото на НИЩО!  с една дума- Булгаристан

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”