Голф 3 (разбира се) TDI 90 PS и TD 75 PS

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 23 ное 2006 17:19

Brezel написа:...

Взимай го. След нова година няма да се плаща ДДС. тоест за колкото го вземеш и стигнеш до БГ + 200 лв - тва ще ти излезе.

Ама трябва след 1ви януари да го вкараш.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 23 ное 2006 17:19

По принцип не се кефя много на 1.9ТД ама колата която ми описваш няма кво да се чудиш-аз още съжалявам за 2ката че си продадох-а тя беше същата -гледана и сервизирана в Германия.Направо земаи ще се родиш с тая кола верно малко повече харчи от ТДИ ама докато навартиш 1-2к разлика в цената ще мине мнооооого време.

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 23 ное 2006 18:02

Vlad777 написа:
Brezel написа:...

Взимай го. След нова година няма да се плаща ДДС. тоест за колкото го вземеш и стигнеш до БГ + 200 лв - тва ще ти излезе.

Ама трябва след 1ви януари да го вкараш.

Оххх да ви кажа мене тоя евроосъюз почва ме нерви вече. Значи един познат е неща като шофиор за неква фирма която вкарва нови коли в БГ и той само кара купени и с готови документи коли. Та той каза че шефът му е в час там с Парламента (не го знам къв е) и казал че почти всичко иска да се внесе преди евросъюза за да му е по ефтино. Не се знае обче дали е има предвид самоп нови коли или важи за старите. На тоя същия познат негов приятел си купувал кола от горубляне скоро и казал също че там в момента яко се търсят коли и то главно да се купят преди нова година и сега вече ненам кво да мисля.

То едва ли ше се набутам много ама от де да знае човек. Почвам и аз да се чудя а и ако я взимам (което вече е решено) ще я вкарам преди нова година щото искам празниците да съм си вкъщи.

В интерес на истината аз исках да взема Голф 2 1.6 ТД ама от тия 80 коня със интеркулера и да си я правя за мен щото двойките мноо ме кефят (подчертавам че мечта си ми остава костенурка с овален заден прозорец) ма доста пари им търсят а и трудно се намират хубави със широки брони и т.н.

А има ли неква далавера да си я вкарам с немски номера и след нова година да я вкарам пак като внос със транзитните номера? Много съм бос що се отнася до бюрокрация !

мерси още веднъж за съветите.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”