ЗА или ПРОТИВ гонките?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

За или Против гонките сте?

ЗА! Много е куул!
37
46%
Против! Създават излишен риск!
43
54%

Общо гласове: 80
Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 03 фев 2005 15:33

има една поговорка :
"ЧОВЕКА Е ЧОВЕК КОГАТО Е НА ПЪТ"

нИЕ СМЕ ..........БАХ ТИ ХОРАТА ТОГАВА :banghead:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Чет 17 фев 2005 1:37

3gpaBo ra3 i TBa e :D

G60

Мнениеот G60 » Чет 17 фев 2005 9:02

аз съм за твърдо

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 17 фев 2005 11:02

естествено че сам ЗА, ама на на безопасни места, иначе често си откачам, ама вече като се сетя че може да ми иэкочи некво лапе, и батка и немем думи, ама да се е.а пак стапям на педала Drive

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 18 фев 2005 16:44

Абе, това си е чиста комплексарщина... Shaker, съжалявам, че 90% от хората на пътя са такива като тебе - неразумни, комплексирани и мразещи всеки и всичко по пътя си. Абе колата не прави човека, а самите му постъпки на пътя показват какъв е той в действителност. И к`во сега, като сме с по-малки двигатели, дай да се разкараме от пътя, щото, разбийш ли, им пречиме на другите "пичове" с голееееемите двигатели. Абе знаешли как се засегнах, много кофти ми става, когато някой като тебе пише такива недомислици във форума. Просто ми става ясно защо има толкова много ПТП-та по пътищата. А ти знаеш ли на запад как ги карат тея големи двигатели? Имам приятели в Лас Вегас, и като ги питам какъв е трафикът там, отговарят ми - много спокоен, никой не бърза за никъде и всички СПАЗВАТ СТРИКТНО ЗАКОНА И ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА и което е още по-важно - ВСИЧКИ ДАВАТ МИГАЧИ!!!!!! Това също го подчертавам,защото в България никой не си прави труда да дава мигач!!! Особено пък такива като тебе, дето обичат да карат бързо. Когато човек кара бързо, стават много, много, много лоши неща. Това трябва да ти стане ясно само от снимките на катастрофите, които публикуват от време на време във вестниците и в мрежата.
П.С. Съжалявам за момчето, което е загинало. Много лоша работа :( И мен от това ме е страх, да не ме претрепе някой пишман рейсър, който не осъзнава каква огромна отговорност носи, когато се качи на колата.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 18 фев 2005 17:41

:idea:
май сме малко

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 18 фев 2005 19:47

VW_FEN написа:Абе, това си е чиста комплексарщина... Shaker, съжалявам, че 90% от хората на пътя са такива като тебе - неразумни, комплексирани и мразещи всеки и всичко по пътя си. Абе колата не прави човека, а самите му постъпки на пътя показват какъв е той в действителност. И к`во сега, като сме с по-малки двигатели, дай да се разкараме от пътя, щото, разбийш ли, им пречиме на другите "пичове" с голееееемите двигатели. Абе знаешли как се засегнах, много кофти ми става, когато някой като тебе пише такива недомислици във форума. Просто ми става ясно защо има толкова много ПТП-та по пътищата. А ти знаеш ли на запад как ги карат тея големи двигатели? Имам приятели в Лас Вегас, и като ги питам какъв е трафикът там, отговарят ми - много спокоен, никой не бърза за никъде и всички СПАЗВАТ СТРИКТНО ЗАКОНА И ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА и което е още по-важно - ВСИЧКИ ДАВАТ МИГАЧИ!!!!!! Това също го подчертавам,защото в България никой не си прави труда да дава мигач!!! Особено пък такива като тебе, дето обичат да карат бързо. Когато човек кара бързо, стават много, много, много лоши неща. Това трябва да ти стане ясно само от снимките на катастрофите, които публикуват от време на време във вестниците и в мрежата.
П.С. Съжалявам за момчето, което е загинало. Много лоша работа :( И мен от това ме е страх, да не ме претрепе някой пишман рейсър, който не осъзнава каква огромна отговорност носи, когато се качи на колата.

хахаахаха е така някой като тръгне да ми сравнява софия с лас вегас и сълзи от смях ми потичат.там може да спазват закона за движение ама имаш ли някакаква представа там колко добре са регулирани кръстовища светофари въобще движението като цяло.ми аз ИМАМ огромното желание да спазвам ЗДвП ОБАЧЕ аз ако спазвам всяка точка от закона ми аз от нас до университета ще стигам за 2 часа бе братле.по тия задръствания и глупости ако не караш поне малко рисково и нахално си за НИКЪДЕ.това е реалността в БЪЛГАРИЯ ние не живееем н лас вегас или в ню йорк.тук в нашата държава само забрани се налагат а никой не си прави труда да те облекчи и по този начин да те насърчи да спазваш закона.ми докато секи неправилно паркирал се разминава с 10 лева и усмивка и му оставят колата в най-дясното платно на бул България например с включени авариини светлини ми аз ше карам като луд в средната и в лявата лента както са препълнени и ще правя рускови изпреварвания за да не закъснея това е!!!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 18 фев 2005 20:12

Kozunak написа:... ми аз от нас до университета ще стигам за 2 часа бе братле.по тия задръствания и глупости ако не караш поне малко рисково и нахално си за НИКЪДЕ......
..... и ще правя рускови изпреварвания за да не закъснея това е!!!.....

Тука пак не съм съгласен. Нали знаете поговорката "Секунда невнимание - цял живот мъртъв." и другата "По-добре да стигнеш по-късно отколкото никога". А за да не закъснявате, излизайте по-рано.
Аз пътувам за лекции по околовръстното от Герман до НБУ. При нормално каране стигам за 30-35 минути /преди 2-3 години се стигаше за около 20 минутки, но с тия нови светофари и тоя трафик си е е..ло м...мата./ При рисково каране както казваш стигам за 5 максимум 10 минути по-рано. Ми по-добре да изляза 10 минути по-рано.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пет 18 фев 2005 21:07

на който му е кеф - да ходи да се ръчка, само да не пречи на другите.
"VW_FEN - ...ВСИЧКИ ДАВАТ МИГАЧИ...." - тфа от личен опит ти казвам че хич не е така, даже повечето от тях май не знаят и за какво са, а по пътищата наистина са доста по-внимателни, но затова според мен основните причини са две: 1. там полицията е ПОЛИЦИЯ и не прощават 2. хората прекарват доста повече време зад волана дневно и това обуславя едно друго поведение на пътя

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 19 фев 2005 10:06

Темата отдавна се изчерпа,вече си повтаряте едни и същи работи,за това я заключвам!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”