madmen написа:Но определено са по-добре от разни Ласи,Дебики и тем подобни.
ХАХАХАХХАХХА
Това мнение ме успокоява донякъде за избора ми!!

poGo написа:Благодаря на всички за мненията.
Имам си вече 2 Фулди Кристал Монтеро - ДОТ 4306; 175/70/13. Довечера ще си ги взема и утре ще ходя да ги монтират. Ако някой кара с такива, да каже 2 ласкави думи.
Май са тези:
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... fulda.html
Stivi написа:Брейййй 175/70/13 на цена 130лв/брТия Sava трябва да са върха на сладоледа! Мисля че определено си направил по-добрата сделка с Fulda-та ! Сега вече ако не ти падне разхода с 30% те па на ,като знам какви са ти летните
poGo написа:Много основен мой мотив е, че ниямам кеш и искам да платя с Транскарт;), а тия хорица имат. За жалост изборът им се свежда до 2 модела, от който едните са 130 лв./бройка;)
Stivi написа:А за константния разход- като минеш на SDI пак ще е константен но до 7/100 максимум
poGo написа:Stivi написа:А за константния разход- като минеш на SDI пак ще е константен но до 7/100 максимум
ЕЕЕЕ, дай Боже всекиму!! Наеш ли как ми се върти в главата една кротка продажбица на Полото и покупчица на едно голфче като твоето!!!![]()
![]()
![]()
Ама нещо не ми достигат 3-5000 за врътката!!
Miloslav Ivanov написа:poGo написа:Stivi написа:А за константния разход- като минеш на SDI пак ще е константен но до 7/100 максимум
ЕЕЕЕ, дай Боже всекиму!! Наеш ли как ми се върти в главата една кротка продажбица на Полото и покупчица на едно голфче като твоето!!!![]()
![]()
![]()
Ама нещо не ми достигат 3-5000 за врътката!!
А бе и аз имам разни такива идейки
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 116 госта