Какви са тия безумия в София ???
Тука все още се минава нормално преглед , на места само с документ.
В петък минавах преглед като очаквах пак да ме мотаят поне половин час заради ПХ .Ама нямаше никакви измервания.

ГТП - къде???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен прегледите трябва да станат сериозни навсякаде а не само в СБА и аз минах преглед там.Всеки ден се възмущавам по улиците като караш след някой който буквално може да те отрови, и на всичко отгоре данъка който плаща е 10-15лв. А всички ние които гледаме колите да са ни изправни отвсякъде( примерно мен ако ме бяха върнали на прегледа за вредни емисии не бих търсил място където да платя за да мина а бих търсил проблема в колата и той да се отстрани) защото колите ни са над 100 коня плащаме данъци по 150 лв и отгоре, а вредните емисии които колите ни изпускат да са десетки пъти по ниски от гореспоменатите!!!
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Red_Jetta написа:Red_Jetta написа:Muncho написа:.... ГО към Евроинс .... безплатен ГТП ... къде?
кв Орландовци ..... прегледа е 0 (нула) лв ......
колега, май четеш през редовете. къде по-горе споменавам ДЗИ
![]()
ако си бил със застраховка в Евроинс а са ти взели 25 лв. това е друга работа. в този случай и аз съм![]()
![]()
към въпросния сервиз.
поясни да знаем, защото Мунчо искаше да ходи на преглед точно в идващите дни
Колега, мерси много за този сервиз!
В петък минах от там точно както ти каза - влизам заставам на валовоте, казвам че съм за ГТП, замериха спирачките, поискаха документите, писаха каквото писаха, лепнаха лепенката и ми поискаха 25 лева.. извадих талона за безплатен преглед и оня направи физиономия за милиони

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”