Та моля ви се - кажете някакви координати където да закарам колата да ги залепят или каквото там ще им баят..
Моля за малко помощ - пласмаси...
- 
				Черноглав
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Моля за малко помощ - пласмаси...
Значи трябват ми хора които ремонтират пласмасови брони. И то не за броня, ами на гаджето за колата - отвътре има едни спукани пласмаси, които скърцат ужасно - особено в тоя студ. Просто е супер гадно.
Та моля ви се - кажете някакви координати където да закарам колата да ги залепят или каквото там ще им баят..

- 
				Черноглав
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

искам много да благодаря на Ваското 1... човека ме насочи към майстор който не взима скъпо и бързо работи... за супер фино изпълнение не става, но за сметка на това прави брони всякакви  
  Даже след 1-2 месеца планира да почне производство на тунинг брони за голфове на много прилични цени. Като се опявят ще разберете.
На чен ми трябваше за лепене на вътрешни пласмаси - които направи екстра.
Благодарности и моля те - обади ми се на следваща среща, че не мога визуално да си те спомня.. ок? ще има почерпка

На чен ми трябваше за лепене на вътрешни пласмаси - които направи екстра.
Благодарности и моля те - обади ми се на следваща среща, че не мога визуално да си те спомня.. ок? ще има почерпка
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”