Заслужава ли си...
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Заслужава ли си...
Днеска съвсем случайно се запознах с човек притежаващ Пасат Б3 93г VR6-GLX.Колата е американско изпълнение докарана е от Флорида и направо ме очарова с екстрите си. За да не ги изброявам ще кажа че единственото което няма е еърбези.Като изключим това единствено което ме притеснява е че е бъкана с електроника и незнам колко би излязла поддръжката ако откаже нещо. Цената която иска е 6000х лв. Според вас заслужава ли си. 

- Теодор
- Двигател:
dobrinb написа:Добър вариант, ако е в добро състояние и няма какво да се прави много. Недостатъци - висок разход и висок данък
Колата е в много добро състояние като изключим леки забележки по кожения салон. За продажба само на двиг. е изключено. Направо се чудя какво да правя, май ще пускам тема в продава се. Все пак ако се решя диагностиката е задължителна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Виж в CarFax.com дали тайтъла(документа за собственост) е чист....щото да не се окаже или наводнявана, или с усукано купе...Разбира се, Карфакс не казва 100%всичко, но всичко рапортувано на полиция/застраховател - казва
Вземи VIN, намери някой дето има абонамент там, да ти го провери. Най-добре напиши VIN-а тук, аз нямам абонамент, но ще опитам да помогна.

Вземи VIN, намери някой дето има абонамент там, да ти го провери. Най-добре напиши VIN-а тук, аз нямам абонамент, но ще опитам да помогна.
- Теодор
- Двигател:
Kalin72 написа:Виж в CarFax.com дали тайтъла(документа за собственост) е чист....щото да не се окаже или наводнявана, или с усукано купе...Разбира се, Карфакс не казва 100%всичко, но всичко рапортувано на полиция/застраховател - казва
Мерси за предложената помощ колега но няма да ми е необходима защото поради ред причини но най-вече финансови се отказах от покупката. А иначе колата е от 2г в БГ и няма проблеми с регистрацията и документите, много ми харесва но както е казано не можеш да имаш всичко.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”