MiroH написа:Малко под 30к но какво точно е сменяно не ми показах.
Ако искаш, тук или на ЛС пусни VIN-а, да проверим сервизна история и кога какво е сменявано
MiroH написа:Малко под 30к но какво точно е сменяно не ми показах.
Kolyo B8 написа:MiroH написа:Малко под 30к но какво точно е сменяно не ми показах.
Ако искаш, тук или на ЛС пусни VIN-а, да проверим сервизна история и кога какво е сменявано
MiroH написа: трябваше да добавям адблу... нещо с което не се бях сблъсквал преди
fur1ous написа:Обаче само на собственика на колата се дава тази инфромация. Отделно сецплаща само ако я искаш на хартия, ако искаш просто да ти кажат е безплатно.
Преди имаше един руснак, плащаше му се с крипто и пращаше пълна история за цялата VAG група. В audi-club.ru имаше тема, но после я изтриха, сега не знам какъв му е статуса.
Sonny_89 написа:fur1ous написа:При положение, че автора е купил от тях по програмата Das welt auto, не виждам драма с поискването на сервизна история.
Liminat написа:Кажете сервиз във Сф или Вн, достатъчно надежден за безпроблемна (откъм работа и качество на масло) ъъъ... нелегална смяна на масло по средата на коментирания сервизен интервал. Не ми се ще при проблем в гаранционния срок да чуя, ааа, не става, сменял си масло и се вижда, ето и ето. Че ще е кофти тръпка. Не ми се ще и да ме гърбят двойно в официалните сервизи. Може и само масло, без филтър. Е, ако ми се стори много криминално, ще ги откарам тия 30000 км.
К.Одаджийски написа:Ами този Nox сензор, може и да е, но може и да не е. Трябва да се разменят двата и да се види ще се премести ли грешката. Ако се премести, значи е изгорял тоя сензор, сменява се колкото и да е скъп, предполагам 1200-1300 лв някъде и толкова. Ако не се премести грешката на сензорът нищо му няма и вече трябва да се ходи в официален сервиз за подробна диагностика и ремонтиране на SCR системата. Другия вариант който не препоръчвам е премахването на SCR, което по принцип е най евтиното решение, но остават азотните окиси които дишат децата ни
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта