Някой знае ли от къде мога да намеря тоя маркуч веднага.
Откъде да купя един маркуч.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Откъде да купя един маркуч.
Става въпрос за един пиклив маркуч който излиза от водната помпа и влиза в пластмасовия тройник на който е температерния датчик. Обаче се оказва че маркуча въобще не е пиклив а нещо много специално даже екзотично. И не си мислете че става въпрос за някаква изчепена от на баба си хурката барака а за народния и в особено лимитирана бройка произведен Пасат В3 при това за изключително рядко срещания мотор ABSили RP. Да им го натаковам в таковато. Единствено Юнитрейд си предоставиха услугите да ми го докарат с родилни мъки за десетина дена за сумата от 42лв.

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Че то си е напрао тънкана ба...
За мойто въжка, из онез дни, Ауто+ ми предложиха маркуча за картерните газове, след утайник ли е там кво е, до възд. филтър (~20cm) срещу скромната сума от 57 кинталара без доставката
:
Потръпващ от преживения ужас прибягах до химснаб взех си нужното ф маслоустойчив маркучуле издържащ дори на налягане 65bar
: срещу невероятните 1.20 лв

За мойто въжка, из онез дни, Ауто+ ми предложиха маркуча за картерните газове, след утайник ли е там кво е, до възд. филтър (~20cm) срещу скромната сума от 57 кинталара без доставката
Потръпващ от преживения ужас прибягах до химснаб взех си нужното ф маслоустойчив маркучуле издържащ дори на налягане 65bar
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”