Може ли да сложа 205мм?!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 15 апр 2005 9:18

KILLER GTI написа:Добри гуми, наи голямото предимство е че са нови , а не втора употреба!!!

Колко пари е броя?

да не те излъжа ама 221 мисля че бяха.аз бях много скептично настроен защото за тия пари имаше и Бриджстон и Континентал а все пак те са висок клас.обаче реших да пробвам щото ми е писнало да плащам за името на дадена фирма.за два дена каране САМО ХУБАВИ НЕЩА МОГА ДА КАЖА за унирояла който си купих.същата вечер по поръчка сякаш заваля як дъжд та имах възможност да им направя един тест драйв.колата ЗАКОВАВА как ли не се опитах да я изкарам извън равновесие какво ли не правих е НЕ УСПЯХ.минавах и през дълбока локва с газ волана не ми трепна.колата дори в момента няма АБС и въпреки това и сантиметър не се блокираха колелата като нацепих спирачка в ебаси водата.препоръчвам я силно. Rainsport 1 се казва модела и и е такава цената която съм цитирал заради размера по високите и по тънките логично са на още по примамлива цена.

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Съб 16 апр 2005 0:16

Ами нормално е да си остнал доволен все пак са нови , а не втора рука както сум казал по-горе.
Симпеарита са добри гуми, каучука им е мек и се буржат добре на мокро !
Да и цената им е доста добра за този размер.
А случаино да си проверявял каква е цената на гудиар Ф1 на този размер, това са гумите от които за сум наи доволен на мокро и сухо време, но за съжаление бурзо се търкат но все пак пълно щастие няма :D ,аз скоро купувах 205/55/16 на цена от 265лв. , а на твоя размер ще са доста по скъпи но си заслужава.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 16 апр 2005 5:28

И аз от марката Унироял съм доволен. Миналата зима взех чисто нови и вече две зими съм супер доволен. Пак бих си взел! Цената беше добра а гумите са перфектни!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 16 апр 2005 11:18

KILLER GTI написа:Ами нормално е да си остнал доволен все пак са нови , а не втора рука както сум казал по-горе.
Симпеарита са добри гуми, каучука им е мек и се буржат добре на мокро !
Да и цената им е доста добра за този размер.
А случаино да си проверявял каква е цената на гудиар Ф1 на този размер, това са гумите от които за сум наи доволен на мокро и сухо време, но за съжаление бурзо се търкат но все пак пълно щастие няма :D ,аз скоро купувах 205/55/16 на цена от 265лв. , а на твоя размер ще са доста по скъпи но си заслужава.

да не те подведа но мисля че са към 450 лева парчето...те общо взето са на еднакви цени с Пилот Спорта а той беше 460.....на мен предишните гуми ми бяхя пилот спорт ама аз с тях купих голфа и нямаше ама никакъв живот в тях по моите разбирания и въпреки сичко си оставах мишелин.а ф1-цата доколкото знам е най добрата лятна гума от много години в този клас.

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Нед 17 апр 2005 22:52

скъпички са ф1-ците!
малко офтопик , на теб ли ти беше изгоряла помпата на АБС-а мои приятел има един от 97г. ама даи номена на твоя да го сравним. ако имаш интерес разбирасе?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 18 апр 2005 17:08

KILLER GTI написа:скъпички са ф1-ците!
малко офтопик , на теб ли ти беше изгоряла помпата на АБС-а мои приятел има един от 97г. ама даи номена на твоя да го сравним. ако имаш интерес разбирасе?

имам огромен инетерес!!!!!!!номер на двигател шаси или на помпата да ти пратя на ЛС?

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Пон 18 апр 2005 21:36

Номера на помпата ме интересува, другите работи са ми ясни.
Че на 16в са два модела помпи

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 19 апр 2005 16:23

KILLER GTI написа:Номера на помпата ме интересува, другите работи са ми ясни.
Че на 16в са два модела помпи

да и аз така си мислех обаче как да стане че то го пише отдолу на елктронния блок требва да го сваля май за да го прочета! :cry: ще видя какво мога да направя.надявам се да е тая която ще ми свърши работа а тоя голф ударен ли е?!или просто я продава?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 19 апр 2005 16:52

намерих го номера!ето такова животно ми трябва!

3A0 907 379E

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Сря 20 апр 2005 23:53

ок,
до два три дни ще ти дам отговор!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”