Издържат ли ви нервичките :)

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 13 май 2005 8:50

brother_Tom написа:Един стар номер, който веднага кара нервака отзад да се изприщи е: вкючване на задна и рязък подскок 10-20 см назад. Действа супер ободряващо на нахалника, особено ако си с ВолгаМ21 или бус Мерцедес 207D каквито карах преди време. Баща ми кара Волгата все още (модел 1967г) и когато от време на време се наложи да прекося София с нея обикновенно съм най-бавното МПС и в задръстванията давам предимство на всеки втори но отстъпвам само на трамваите :wink: Вярно, с Пасата рядко го правя, защото е много "пластмасов" от към броня но поне веднаж седмично ми се случва.

Ами и аз така правя със служебния бус, че има и много хубав теглич/хем високичък хем достатъчно стърчи назад/.
А и вече на 2 пъти на пешеходна пътека намалявам отдалече за да пусна майки с детски колички и други хора и бързаците налитат на теглича с добър удар.Единият път 1 Вектра и се оказа с предна броня на парчета.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 13 май 2005 8:58

Напълно съгласен с Брадър Том. И аз МНОГО често го права тоя номер. Оня да си сфири.... и изведнъж като види задните светлини и изпадат в паника. :-) Абе кво ви пика бе. Да си свират....

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пет 13 май 2005 12:12

:lol:
незнам защо но несмеят да ми свиркат зад мен колите hmmmm

Изображение
Изображение

mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi lol

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 13 май 2005 13:34

gti_power още ли е така колицата.

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пет 13 май 2005 15:25

мдам ;( нещо нямам кинти сега , трябва да се оправи онзи ръб под стопа , гредата е лесна работа а бронята е в гаража :)

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пет 13 май 2005 15:28

По принцип съм много спокоен....,но една вечер в кв."Дружба",на оня главния път дето преди време един пиян полицай помете цяло семейство,спирам пред пешеходната пътека за пусна някви деца,които вече бяха посредата на пътя и некво тъпо животно така се
беше засилило ,че за да не ме удари не наби спирачки зад мен а ме изпревари от дясно :!: ....щеше да отнесе хлапетата...
Е тогава побеснях..догоних го и много злобно го засякох :oops: ..просто не издържах

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 13 май 2005 15:33

Lazar написа:Е тогава побеснях..догоних го и много злобно го засякох :oops: ..просто не издържах

абе трябва да се издържа, докато го догониш може да напрайш някоя простотия, докато го засичаш също и т.н., не че и аз не съм догонвал един, ама той даде назад и ме блъсна и после тръгна напред да бяга, е тогава и аз го гоних, ама после си мислех, че не е имало смисъл, щото ми нямаше нищо на колата, а можехме да се сбием, да се ударим по-сериозно и т.н., общо взето изплиташ си нерви като корабни въжета и тогава сядаш да караш, иначе си потенциален предумишлен убиец

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пет 13 май 2005 15:41

Така е Батмилко!После много се ядосах и на себе си....

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 13 май 2005 15:44

Аз много обичам да "храня" олигофрените които карам малоумно около мен,обикновено една ми ръка винаги е на клаксона и само чакам някой да изхитрее. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 13 май 2005 16:16

Няма оправия пичове, аз съм решил да си слагам ролбари, че ми писна от малоумници. Кат сложа едни големи ръбати тръби около целия Голф да видим кой ще ми свирка и ще се опитва да спре в багажника ми :lol: 8)

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пет 13 май 2005 18:19

Ice___Cool написа:Няма оправия пичове, аз съм решил да си слагам ролбари, че ми писна от малоумници. Кат сложа едни големи ръбати тръби около целия Голф да видим кой ще ми свирка и ще се опитва да спре в багажника ми :lol: 8)

:heavymetal: :heavymetal: :heavymetal:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”