Раздел LUPO

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
stilko
Автомобил:
Двигател:

Раздел LUPO

Мнениеот stilko » Нед 08 май 2005 19:25

Защо няма раздел LUPO във форума? Приказвате че жените били малко ама не им уважавате модела.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 08 май 2005 19:29

Ами специално аз съм повдигал въпроса за откриването на нови раздели за други модели, но решихме, че няма смисъл, защото ще стоят празни(зависи от модела) :wink:
Все пак може да се помисли за едно разделче Scirocco/Corrado :roll:

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Нед 08 май 2005 19:44

:roll: Няма ли да е добре,да си има раздел за "Други модели" :D Това сякаш ми се вижда най-компромисното решение :wink: Но тежката дума имат админастраторите и модераторите,те са шефовете тук :P :deal mhihi

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 08 май 2005 19:54

Ми аз исках подраздел Driving/Racing, където ще можем да си говорим за различни инциденти, да споделяме и да обменяме опит и т.н. :wink: В момента в ОФФ-ТОПИК се пишат и някои неща, дето не им е там мястото :roll: Ако се направи нов подраздел Driving/Racing, съм сигурен, че ще има кой да пише, не мисля и че така ще разводним форума...тежката дума имат модераторите, но не е зле да помислим за някакво разрастване, има доста хора, които не пишат а само четат, трябва да почнат и те да пишат :D

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Нед 08 май 2005 20:19

NovobranecGT написа:Все пак може да се помисли за едно разделче Scirocco/Corrado :roll:

Да бе! Не бях обръщал внимание на това че няма за Corrado! Еееее определено админа трябва да се постарае малко.

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Нед 08 май 2005 22:55

Айде сега признайте си колко човека карат Корадо
А колко Широко?
А колко Лупо?

Ето за това гиняма тези отделни форуми, иначе и аз подкрепям идеята че трябва да има "други модели"

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Re: Раздел LUPO

Мнениеот madmen » Пон 09 май 2005 9:03

stilko написа:Защо няма раздел LUPO във форума? Приказвате че жените били малко ама не им уважавате модела.

Защото може би само ти караш такава!
Оффтопик !
Моля да споделиш нещо за модела - година, двигател, разход, цена за покупка. Нещо се бях ориентирал към такава, ма ме уплашиха с некви цени. Пък и не знам дали ще мога да се събера вътре?!?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 09 май 2005 10:40

NovobranecGT написа:Ми аз исках подраздел Driving/Racing, където ще можем да си говорим за различни инциденти, да споделяме и да обменяме опит и т.н. :wink: В момента в ОФФ-ТОПИК се пишат и някои неща, дето не им е там мястото :roll: Ако се направи нов подраздел Driving/Racing, съм сигурен, че ще има кой да пише, не мисля и че така ще разводним форума...тежката дума имат модераторите, но не е зле да помислим за някакво разрастване, има доста хора, които не пишат а само четат, трябва да почнат и те да пишат :D

за такъв форум винаги и аз съм се мечтал.в този форум като че ли няма много много почитатели на "автородео" но ако раздела е наречен както колегата предлага там ще може да се пише и за шофьорски умения разкази инциденти или просто ОПИТ.което според мен би било полезно.а защо не и някоя друга гонка да се сформира.отдавна искам да си тествам машината с някой събрат по 16в душа! 8) :lol:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 09 май 2005 11:27

И аз мисля че би било добре да се направи такъв раздел. Сега по-скоро офф-топика и основния се разводняват.

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Пон 09 май 2005 21:41

madmen написа:
stilko написа:Защо няма раздел LUPO във форума? Приказвате че жените били малко ама не им уважавате модела.

Защото може би само ти караш такава!
Оффтопик !
Моля да споделиш нещо за модела - година, двигател, разход, цена за покупка. Нещо се бях ориентирал към такава, ма ме уплашиха с некви цени. Пък и не знам дали ще мога да се събера вътре?!?

Аз не карам такава! В момента карам SEAT Arosa :) което е същото :) и покраи него се сетих, но и няколко мадами във Варна гледам джиткат с Lupo-та :)

Иначе Arosa-та е 2000 година, 1.0 (50HP) за разхода още нищо немога да кажа ще я карам две седмици докато Golf-а е на ремонт. Напълних и резервоара догоре минал съм 300 и няколко километра и показва 3/4, но незнам колко събира целия. В края на седмицата ще ходя до Русе и като заредя ще ти кажа. Аз съм висок 185 и като вдигна седалката на последна степен остават около 15см до тавана от главата ми, за широчина наистина е малко тясно, но не повече от в Audi 80. Мерих от стъкло до стъкло и е широка колкото Audi-то. За моя изненада Golf III е по-широк от Audi 80 със 7см! Не ми хареса мекото окачване малко се люлее! Иначе за града е супер количка, но извън града особенно на вятър както беше онзиден е много кофти.

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Съб 14 май 2005 12:33

madmen написа:Моля да споделиш нещо за модела - година, двигател, разход, цена за покупка.

Вече мога да дам мнение за разхода :) градско при споко каране 4-4,5л/100км, извънградско при скорост от 100км/ч - 3л/100км, 140км/ч - 4,5л/100км. Двигател 999см3, градско с един пътник, извънградско с двама :) теглото има значение :) :) :) особенно като цялата кола тежи 800кг.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”