Здравейте.
Явно до сега съм живял в заблуда отностно окачването на 4-те (Голф). Тъй като се бях насочил към Ауди А4 и за тях много се говори че поради алуминиевите си носачи са болно и скъпо място за собственика си мислех, че и голфовете 4-ки и те са с по два носача алуминиеви и че и те са слави на окачване. Дали и при VW от това полколение са толкоз слаби предниците, че ако се малко по-здравички отново да се поослушвам за Голф 4?

Предното окачване.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Явно колегата, пуснал темата, наистина е живял в заблуда, както той сам си написа. Но със сигурност и почти всички са в друга заблуда. На Пасат Б5 и Б5.5, Ауди А4 и Шкода СуперБ (на една платформа са, т.е. еднакви да ги наречем) проблема не е че са алуминиеви носачите - не се чупят те. Проблема е че шарнира е едно цяло с носача и наложи ли се смяна (следствие на хубавите ни пътища), не може само шарнира, а целия носач - оттам идва по-високата цена (носачите са 8 на брой). Но пък преимуществото е стабилността и возията.
А всеизвестно е че колкото е по-нова колата, толкова е по-неиздържлива - не че пътищата стават по-лоши, ами тези дето произвеждат, и те трябва да ядат, и те имат семейства и деца хранят (политика ли, тенденция ли да го наречеш - а може и да е конспирация и разработка на военните (в Русия съм, в Русия съм - та-да-дам) с крайна цел да се съсипе българското селско стопанство. И защо спряха "Мелодия на годината" ? - каза бай Шиле Попйорданов)
А всеизвестно е че колкото е по-нова колата, толкова е по-неиздържлива - не че пътищата стават по-лоши, ами тези дето произвеждат, и те трябва да ядат, и те имат семейства и деца хранят (политика ли, тенденция ли да го наречеш - а може и да е конспирация и разработка на военните (в Русия съм, в Русия съм - та-да-дам) с крайна цел да се съсипе българското селско стопанство. И защо спряха "Мелодия на годината" ? - каза бай Шиле Попйорданов)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”