Камери снимат на всеки светофар
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
tyan написа:Напротив ... ще оправи нещата ... като му дойдат няколко честитки ще почне да се замисля .... и като му дигнат застраховката, какви ООД -та та тинтири минтири .. кви ООД- та ки пет лева просто не минаваш на червено не те глобявати не мисля че е проблем да спреш на половин метър от стоп линията защото тогава другите 4 кадъра ще са празни
![]()
перфектно аз се радвам многонека глобяват нека ако правя системни нарушения да ми вземат книжката сам ще съм си виновен ..... на всеки се случва да наруши правилата дори понякога се налага но... трябва контрол ... тези с с класите и други подобни ще ги оправи Пирогов .....
Колега, живот и здраве, пак ще си говорим и тогава ще видиш, че съм прав...
Колкото до С-класите, някой е писал по-долу от мене... стига сте се заблуждавали, че като гръмнат някой, мутрите намаляват и се самоизтрепват... НЕ Е ВЯРНО!!! Нали тоя, дето го е утрепал застава на негово място с групата си. Ако не е С-класа, то ще е бентли, порше кайен, нисан Z350 или някое ламборгини... мутри винаги ще има.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
zmej написа:Е какво им пречи да ти го съставят и ако те няма? Така или иначе ако искаш си го подписваш...
е да де, ама
първо акт се съставя при извършване на нарушението, а не след 1 месец
второ, подписваш или не е твое право, но се съставя в твое присъствие, и отказа да го подпишеш се удостоверява с подпис и Егн на свидетел
Здравейте - отдавна съм член на Ауди Клуб България, но понеже форумите ни си приличат, реших и при вас да се регистрирам!
Та по-въпроса - все някой ден ден ще идеш в КАТ по някаква причина и тогава щеш нещеш ще ти праснат акта, а може и повече актове да са ти се събрали и току виж си останал без точки и без книжка съответно!
Аз си мисля, че по-добре да си идеш навреме и да си оправиш нещата!
А и не си давам колата на никого - така, че ако наруша закона - проблема си е изцяло мой!

Та по-въпроса - все някой ден ден ще идеш в КАТ по някаква причина и тогава щеш нещеш ще ти праснат акта, а може и повече актове да са ти се събрали и току виж си останал без точки и без книжка съответно!

Аз си мисля, че по-добре да си идеш навреме и да си оправиш нещата!
А и не си давам колата на никого - така, че ако наруша закона - проблема си е изцяло мой!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”