ЗА БОГА ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ МЕНТЕТА
- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re ...
Добре де, на тези боклуци им личи от километри, че толкова ще изкарат. Защо ги купувате?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Re ...
Mega75 написа:Добре де, на тези боклуци им личи от километри, че толкова ще изкарат. Защо ги купувате?
Аз съм с оригиналните на Хелла за Г3, за другите незнам...

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Аз съм с оригиналните на Хелла за Г3, за другите незнам...gruebel
не си васенцееее не си...
не лъж...

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Немога и аз да не се включа по наболялата тема за халогените като ми внесоха голфетката десния халоген беше счупен отивам аз на козлодуй и влизам в един магазин питам аз за халоген а оня вика има HELLAкомплекта е 120лв само десния ще ти го дам 50 и понеже не бях навътре в нещата гледам жълта кутия със сини букви пише HELLAта го взех(пълно менте което в последствие се разтопи)
А сега зимата понеже се правих на голям Drive горе на витоша счупих бронята и отново десния халоген Mad ,но си намерих по обява в форума оригинален за 10лв
Ами аз имах сив температуро устоичив шпреи и с него пръснах халогените от вътре и мисля,че стана добре

kentawar
Е тъй като възродихме темата за халогените да питам чувал съм че някъде оправят рефлектора това лъскавото дето разпръсква светлината т.е. май нещо го изпичали ли или нещо подобно та някой да знае възможно ли е това и къде може да се направи.
Ами аз имах сив температуро устоичив шпреи и с него пръснах халогените от вътре и мисля,че стана добре
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
vaskoto1 написа:vasstop написа:Аз съм с оригиналните на Хелла за Г3, за другите незнам...gruebel
не си васенцееее не си...
не лъж...![]()
![]()
Верно е, едно време са били оригинални на Хелла, сега са модификация "ваското1" оргиналдъ...
доволен!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”