Пасат 1998г 1.9TDI vs new 307

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 23 юни 2005 18:02

Drago_M написа:Фен съм на VW . Но : Най-добрата кола е новата кола-аксиома.
Един приятел си купи Тойота-Корола - на лизинг за 2 години. Общо ще му излезе под 30000лв(+ застраховката) . Автомобила е с абсолютно всички екстри за които се сещам. Провери сам условията , но мисля , че си заслужава.

Коя година модел. Защото мога да ти покажа фактурата на Королата на жена ми (2004 - колата, а не жената) - там цената БЕЗ лизинг беше над 31К лв (вкл. ДДС) и БЕЗ застраховката.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 23 юни 2005 23:38

Drago_M написа:Фен съм на VW . Но : Най-добрата кола е новата кола-аксиома.
Един приятел си купи Тойота-Корола - на лизинг за 2 години. Общо ще му излезе под 30000лв(+ застраховката) . Автомобила е с абсолютно всички екстри за които се сещам. Провери сам условията , но мисля , че си заслужава.

съжарявам за оффтопика ама колко адаши станахме в тоя форум бе вече май сме трима Драго-вци евала и живи и здрави да сме.

а сега по темата.според мен новото си е ново.баща ми (фен на Опел) си продаде Вектрата Б която имаше и си поръча преди няколко дена Астра от новите.чесно да ви кажа не е от най-изгодните предложения в тоя клас ама на него ше му я дадат с голяяяма отстъпка.иначе колата с 1.8 125 коня двигател климатроник и т.н простотиии излиза по ценова листа 35-36 бимберици, което никак не е малко.незнам как вървят 307-ците ма май са по изгодни като цена.иначе ако трябва да разсъждавам със сърце а не с разум бих ти предложил Пасатора.класика в жанра хубав двигателл прилична година незнам с ексстрите как е малко пари.идеален вариант.успех с покупката.

Потребителски аватар
mimo4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimo4o » Пет 24 юни 2005 7:31

Новата кола си е нова. Не забравяй че въпросния Пасат е вече на 7 годинки и е минимум на 150 000км. Мисля че много по - добър вариант е Шкода Октавия. Цената ако не се лъжа излиза някъде към 28 000.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”