четем 1 тема/пост че някакъв си кипил нов двигател за бавареца
дали се продава някаде нов ABF примерно ?

някаде продават ли се двигатели за Г3 ?
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: някаде продават ли се двигатели за Г3 ?
на дали, може да си направиш сигурно попоръчка, но ще струва .....G3 написа:четем 1 тема/пост че някакъв си кипил нов двигател за бавареца
дали се продава някаде нов ABF примерно ?
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ето пример в Щатско Това са цени на двигатели тора употреба, но всичко, което може да се смени в тях е било сменено.
В Европа цените са същите, но в евро.
Да обърна внимание, че в тази цена влиза само двигател.
Няма електроника, няма инжекциона, няма скоростна кутия и т.н.
В Европа цените са същите, но в евро.
Да обърна внимание, че в тази цена влиза само двигател.
Няма електроника, няма инжекциона, няма скоростна кутия и т.н.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Бах, тва ефтино а?
При добро подържане на колата, нема смисъл от нов двигател,
А не да чакаме да се разтропа всичко по двигатела или докато спре, и чак тогава да се прави, и после бахти каручката колко работи и правих,
Имам и Пежо Партнер 05 година, ново го вземахме, на 40 хил км, съединител на 50 хил .км 5 скорост, И новите коли май не ги бива
При добро подържане на колата, нема смисъл от нов двигател,
А не да чакаме да се разтропа всичко по двигатела или докато спре, и чак тогава да се прави, и после бахти каручката колко работи и правих,
Имам и Пежо Партнер 05 година, ново го вземахме, на 40 хил км, съединител на 50 хил .км 5 скорост, И новите коли май не ги бива

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
цените на посочения линк са горе дол добре( но все пак това е чисто нов двигател на 0 реални(реални) километра) може да има някаде в Б-я кадето се продават нови на по разумна цена, но си заслужава защото 1 двигател отворили се , зашлаифа ли се, засменят ли се ризи сегменти буталаааааааа , по добре нова кола
приятел отиде на почивка на морето и ест притискателелния отишъл(на 100к ) пежо Партнер 03г ,
определено пежо не е колатаmadcap написа: Имам и Пежо Партнер 05 година, ново го вземахме, на 40 хил км, съединител на 50 хил .км 5 скорост, И новите коли май не ги бива
приятел отиде на почивка на морето и ест притискателелния отишъл(на 100к ) пежо Партнер 03г ,
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM

Сега сериозно- сигурно в Юнитрейд хипотетично продават! Само знам, че за табло за Голф 2 (само уредите) без да съм се интересувал дори ми споменаха цена от 800лв!!!

преди известно време 2004г се интересувах в Юнитрейд дали правят ремонти на двигатели(в смисъл сегмнети и т.н). отговора беше - не, продаваме рециклирани комплекти, разбирай - връщаш стария(само двигател без другите агрегати), слагаме новия(същото като по - горе).
цена - около 6000 лв с ДДС без труда на монтьора.
това е, с което мога да помогна. а, забравих, двигателя(не помня кода вече) беше 1,9 Д обикновен
цена - около 6000 лв с ДДС без труда на монтьора.
това е, с което мога да помогна. а, забравих, двигателя(не помня кода вече) беше 1,9 Д обикновен
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
G3 написа:
определено пежо не е колата
Ти ако знаеш колко съм спорил с баща ми, ама нал той си я кара
Пежо баничарка 03 та ...282 хиляди км служебно ползвана от мутанти

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”