ОФФ: pakumba, ще гледам да не се заяждам
1. малко тъпо да ми сравняваш голф с мондео, сравнявай го с пасат (признавам, че пак е неравностойно)!
2. дизайна е излишно да го коментирам, всяко мнение тук е субективно.
3. карал съм огромно количество фордове, голяма част от тях съвсем нови като считам това за достатъчно основание да кажа че са кофти коли, от които лъха на евтиния и претупано сглобяване. Само да добавя, че за пореден път форд съкращават работна ръка, сигурно не вървят продажбите, знам ли. Хенри сигурно се върти в гроба си, като гледа какви ги вършат потомците му.
4. това за спирачките и стабилността ще се въздържа да го коментирам
5. от изброените коли явно човека си търси удобна малка градска кола. от списъка (с пристрастие) избирам голф, като съм съгласен с колегите че 306 също е добър избор.
6. тази тема май се изчерпа, преди да се хванеме за гушите да и се слага катинара
Моля помогнете ми,няколко въпроса
HF написа:ОФФ: pakumba, ще гледам да не се заяждам
1. малко тъпо да ми сравняваш голф с мондео, сравнявай го с пасат (признавам, че пак е неравностойно)!
2. дизайна е излишно да го коментирам, всяко мнение тук е субективно.
3. карал съм огромно количество фордове, голяма част от тях съвсем нови като считам това за достатъчно основание да кажа че са кофти коли, от които лъха на евтиния и претупано сглобяване. Само да добавя, че за пореден път форд съкращават работна ръка, сигурно не вървят продажбите, знам ли. Хенри сигурно се върти в гроба си, като гледа какви ги вършат потомците му.
4. това за спирачките и стабилността ще се въздържа да го коментирам
5. от изброените коли явно човека си търси удобна малка градска кола. от списъка (с пристрастие) избирам голф, като съм съгласен с колегите че 306 също е добър избор.
6. тази тема май се изчерпа, преди да се хванеме за гушите да и се слага катинара
да, гледай да не се заяждаш, аз изри4но казах в първия си пост, 4е не искам никой да ме напада, така става във вси4ки форуми, просто пристрастност. аз не съм писал пост тук за да се заяждам, така 4е моля и вие недейте.
отговарям по то4ки:
1.така е съгласен съм, просто разли4ен клас автомобили,НО 4овека иска съвет за кола, аз му давам моя съвет, той не е казал искам малка кола за жената например
2. съгласен съм и съм го казал с предния пост
3.не мога да твърдя убедително, 4е не е така, опита ми с фордове е кратък.не знам все си мисля, 4е твоето е предубеденост.например дай ми едно фокус4е пък да видим дали ще ми лъха на ефтино. смятам, 4е ка4еството на материалите е задоволително за цената на колата, а все пак вси4ко в тоя живот е компромис и това е най-важното-ти ако имаше пари за ламборджини щели да си купиш голф 3? за сглобката не знам не споря там
4.определено тук няма място за сравнение мислим еднакво

5.от списъка да и аз избирам голф, може и да съм оффтопик щом говоря за кола извън списъка, може пък и на 4овека да му е интересно да 4уе ново предложение знам ли

6.аз в този форум пове4ко 4ета отколкото пиша, понеже не карам vw и нямам полза от опита ви, нито вие от моя, така 4е не виждам защо толкова да се паля за да се хвашаме за гущите аз нямам такива намерения.
Айде със здраве нищо лошо към марката ви аз я уважавам, не съм искал конфликти с никой
опа
Искам малка кола за мене заради разхода на гориво пък и не ми трябва бегачка... Пасата ме кефи но едва ли ще намеря лесна за поддръжка голяма кола(съжалявам ако се изказвам неподготвен)...
И да аз това имах предвид освен да дадете инфо да давате и други предложения за модели

И да аз това имах предвид освен да дадете инфо да давате и други предложения за модели

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
тогава твоята кола е поло 96, 97, гледаи да е с еърбег /познава се по волана/ и хидравлика, може да намериш и с климатик
Желателно е да е 1.4 или 1.6, дизела е скъп. Аз бях намерил едно такова уникално на Горубляне - 1.4 16v 100 коня с пълен ел пакет клима, еърбег,нови гуми и супер джанти ама беше за 6900 но найстина беше мания, ако си намериш такова... 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”