Здравейте,
реших да си газифицирам бората обаче трябва да магам колекторите и да ги сменям с метални. Да имате идея от къде мога да намеря такива или да ползвам металните колектори на друга кола. Въобще какво може да се направи?
П.с. Знам че тази тема е за друг раздел но мисля че тук ще ми отговорят повече хора и по-бързо. Важно е до 7-10 дена да сложа газова.
Също така предполагам че има писано по този въпрос за Г 4 обаче с търсачката не успях да открия нужната ми информация.

Метални колектори за Бора (спешно)
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
500-700 лв обикновена газова /не е невъзможно/
1200-1700 газова инжекция, която уж гарантира минимум проблеми...според мен е по-добрият избор...особено като си решил и пари за колектори да дваш направи си сметка!!! /за 1200 е български газов на bsm или simgas никак не лош и с не малко мап възможности/...карам 115 кончета волво на симгас от време на време и смело мога да твърдя че върви почти колкото на бензин за същият разход 11/100...
1200-1700 газова инжекция, която уж гарантира минимум проблеми...според мен е по-добрият избор...особено като си решил и пари за колектори да дваш направи си сметка!!! /за 1200 е български газов на bsm или simgas никак не лош и с не малко мап възможности/...карам 115 кончета волво на симгас от време на време и смело мога да твърдя че върви почти колкото на бензин за същият разход 11/100...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”