Въпрос: 50км/ч ли е ограничението на бул. България?
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
днес един приятел го спрели на България за превишена скорост и са му написали акт, че е карал с 32 км/ч повече, а той с 82км/ч, та си правете сметка колко е разрешената скорост, питал полицая, нали казваха по радиото 70......., а куката отговорила, че няма нищо подобно.....
п.с. деба аз тая държава....
п.с. деба аз тая държава....
- keksa
- Автомобил: Golf VI
- Двигател: CAXA
- Контакти:
1. значи по повод на ограничението: мисля че с това което е пуснато тук принтирано и в жабката няма да имаш проблем. и на мен са се опитвали да ми пишат акт за затъмнен заден прозорец с голфа на брат ми (vlad777) ама като им покажа че закона не го забранява
: и се отказват.
2. на мен вече 2 пъти ми пишат акт за превишена скорост (движи се със 73км/ч при огр. 50 и движи се със 74км/ч при огр 50) пък и един път не ми написаха ама казаха че радарите засичат над 22км/ч превишение на скоростта, същото ми казаха и тия п.......и дето ми написаха единия акт... така че пичове като знаете че ограничението е 50 не карайте с повече от 70 никога и особено без колан.

2. на мен вече 2 пъти ми пишат акт за превишена скорост (движи се със 73км/ч при огр. 50 и движи се със 74км/ч при огр 50) пък и един път не ми написаха ама казаха че радарите засичат над 22км/ч превишение на скоростта, същото ми казаха и тия п.......и дето ми написаха единия акт... така че пичове като знаете че ограничението е 50 не карайте с повече от 70 никога и особено без колан.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”