VW Polo 4, 1.4 TDI, 2000 year
- Pav4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW Polo 4, 1.4 TDI, 2000 year
Какво ви е мнението за тази кола? Можете ли да ми дадете повече инфо за нея и има ли човек в форума с такава? Мисля, че тази кола е идеалния вариант в момента за в БГ с тези цени на горивата 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Павчо извинявай ама питаш странни работи-мнението на други хора за vw във този форум ще е сходно с твоето-всички харесваме марката-всеки си харесва конкретен модел-посъветвах един колега който питаше за фаетона да погледне в немски сайтове,ако не знаеш немски като мен виж в руски такива -по-богати хора-по-нови коли-лошото е че май още доста време ще си дискутираме във форума старите кошници-докато не влезе Евро4-после ще стане пеши форум-ужас

Пряко впечатление нямам от този двигател, от купето - уеко тесничко, но не толкова зле сравнено с други малки коли.
за цифри:
http://catalog.auto.ru/volkswagen/polo/182.htm
за цифри:
http://catalog.auto.ru/volkswagen/polo/182.htm
- niki_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В фирмата имаме само че е Ибиза с АМФ мотор това изродче кат го надуе турбината и направо излита на магистралата за тест само го напънах закова 180км.
:
:
:
Направо си мислех че сънувам от този мотор 180 км
:
Иначе не се лъжи по заводски данни за разход градско 6-7/100
извънградско до120 км около4.5л. Това са моите наблюдения дано да съм ти бил полезен

Направо си мислех че сънувам от този мотор 180 км

Иначе не се лъжи по заводски данни за разход градско 6-7/100
извънградско до120 км около4.5л. Това са моите наблюдения дано да съм ти бил полезен
Размина ми се за малко да навия домашните любимци да купят такова Поло. Според мен е чудесен вариант за градска кола!
Бих те посъветвал да си вземеш такава, но автоматик. Още повече, че само този и 1.4 бензиовият двигател се предлагат с опция за автомат. Ще си умреш от кеф из центъра и задръстванията!
.... а има достатъчно въртящ момент за да задоволи и доста крапризи.
Бих те посъветвал да си вземеш такава, но автоматик. Още повече, че само този и 1.4 бензиовият двигател се предлагат с опция за автомат. Ще си умреш от кеф из центъра и задръстванията!
.... а има достатъчно въртящ момент за да задоволи и доста крапризи.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”