Помощ за аларма Mark 1800к Проблема е ОТСТРАНЕН!!
- balky
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помощ за аларма Mark 1800к Проблема е ОТСТРАНЕН!!
Здравейте колеги, имам следния проблем. Не бях се качвал на колата от 3 месеца и ето резултата: Опитвам се за я отключа- не става. Помислих си че е от батериите на дистанционното- смених ги с нови-пак не ще. Разбрах че проблема е с акумулатора. Званнах тук там и днес се набутах 149лв.за нов акумулатор. С триста зора отворих предния капак смених го с новия и в момента в който сложа и минуса алармата ПИСКААА!! Не мога да я изключа от дистанционното. Разбира се натискам и бутона за алармата в предния капак. Проблема е че голфчето е САМО с централно- ключалките ги бях развалил нарочно и сега не мога да си влезна в колата, а и същевременно незнам как да спра алармата!! Имам и вграден имобилайзер ако това е от значение. Моля ако някой със същия модел е имал проблем и го е отстранил да даде съвет. Благодаря!!
Последна промяна от balky на Пет 21 сеп 2007 22:23, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Помощ за аларма Mark 1800к
balky написа: Проблема е че голфчето е САМО с централно- ключалките ги бях развалил нарочно и сега не мога да си влезна в колата, а и същевременно незнам как да спра алармата!!
човека не мое си влезе в колата, кви бушони
- balky
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с аларма Mark 1800k ОТСТРАНЕН!!
Благодаря колеги- отстраних проблема но направих голямо шоу на блока до нас. Най интересната част беше, когато отключих централното с подръчни материали, така както ме беше научил един италианец. Не чупих нищо стана само за 3 минути. Извиках един мой колега от работата, защото иначе имаше опастност да ме закопчаят в опит за кражба на собственото ми возило
) А алармата нямаше така наречения "служебен бутон"- оказа се че алармаджията който ми я беше монтирал е забравил да сложи но за това пък, като се свързах с човека беше любезен и ми каза как да я деактивирам при положение че я открия. Майстор така я беше забутал и замаскирал че ако не знаех къде да я търся нямаше да я открие никой а и той самия ми каза че на всяка кола ги крие на различно място-наистина добре си беше свършил работата. Смятам темата за приключила. Благодаря на всички отзовали се по проблема!!

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приятел аз малко кьсно да се включа но сьм имал сьщата аларма. Лично аз нямах никакви проблеми, когато продадох колата и купих нова отивам при сьщия алармаджия и му викам слагаи ми сьщата защото адски сьм доволен тои ми отказа. Викам защо( тои се аргоментира) каза че са голям боклук губела си сама кода и нещо от сорта, казах му че моите наблюдения са други(като седене цяла вечер от горе и на банкет вьв вьтрешния джоб на сакото ми а аз сьм 126 литров, после падна от лодката бяхме за риба, далдисвал сьм на 8 метра дьлбочина да я вадя заради ключа, седя общо 10 минути в морска вода изкарах я махнах и батерииката изсуших я сьс сошар, нова батериика и тръгна. И третото - изтьрвания хиляди и пак работеше безотказно , така я и продадох и човека още си отваря с нея вече 1 година а вьв мене беше 5) Маистора напруу зеина.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”