колеги,съжалявам ако съм объркал раздела,но много спешно ми трябва съвет.
а именно - мога ли да извърша покупката на МПС при положение,че ми е изтекъл срокът на валидност на личната карта,защото в декларацията се въвежда до кога важи картата?
и ако се направя на ударен и си 'удължа' срока на валидност в декларацията, би ли имало това някакви по-нататъшни негативни последствия?
предварително благодаря!

спешен въпрос относно покупка на МПС-оправих се,благодарско!
спешен въпрос относно покупка на МПС-оправих се,благодарско!
Последна промяна от лайномета на Чет 27 сеп 2007 14:07, променено общо 1 път.
край,разконспирираха ме
лична карта въобще не възнамерявах да си вадя тогава,ама ей на -искаха ми такова чудо за М категория
а мналата година дори гласувах с тая карта
иначе номера мина - нито нотариуса обърна внимание,нито неговите служителки.
сега отивам в паспортното и си вадя нова лична карта,че ако ме закърфичат в кат или данъчното ще стане доста интересно
иначе адски ви благодаря,че се отзовахте колеги
само за портокола ще отбележа,че предадох марката,но не и концерна - купих си алди
фаувето го отнесе брат ми към столицата преди извесно време,тъй че още е в семейно притежание

а мналата година дори гласувах с тая карта

иначе номера мина - нито нотариуса обърна внимание,нито неговите служителки.
сега отивам в паспортното и си вадя нова лична карта,че ако ме закърфичат в кат или данъчното ще стане доста интересно

иначе адски ви благодаря,че се отзовахте колеги

само за портокола ще отбележа,че предадох марката,но не и концерна - купих си алди

фаувето го отнесе брат ми към столицата преди извесно време,тъй че още е в семейно притежание

'88 80 1.9i quattro
като екстри има ABS(който нещо не бачка като трябва),шиби(което трябва да смажа с гресчица) ииии това е
колата има доста нещица за правене,но за парите си е идеална за мен
ще трябва идния месец-два да се позанимавам да я постегна откъм двигател (и в часност невероятното творение ke-jetronic) и ще ми остава само да се надявам,да не е някоя скрита лимонка

като екстри има ABS(който нещо не бачка като трябва),шиби(което трябва да смажа с гресчица) ииии това е

колата има доста нещица за правене,но за парите си е идеална за мен

ще трябва идния месец-два да се позанимавам да я постегна откъм двигател (и в часност невероятното творение ke-jetronic) и ще ми остава само да се надявам,да не е някоя скрита лимонка

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”