Бърз въпрос за смяна на масло
- Иво
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бърз въпрос за смяна на масло
Извинявам се, че пускам темата тук, но се нуждая от бърз отговор. Опитвам се да сменя маслото на Пасата 92г. комби от тия най-разпространените. 1.8 бензин ако има значение. Има ли някаква цака с махането на масления филтър и на ръка ли се развърта, защото се мъча вече 1 час и резултата е нулев. Благодаря 

- Иво
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В крайна сметка си размазах ръката и са ме боли зверски. Пробвах с какво ли не. Тва са отверката ме изкушаваше ама реших да не пробвам, защото туко виж сцепа филтъра и пак не успея да го развия как ще я закарам после за смяна
И сега явно ще трябва да се изръсвам някакви пари за смяната на маслото, имайки предвид, че си имам гараж с канал, свободно време и т.н. Само, защото са измислили този филтър да се маха по най-тъпия начин и естествено, който има туулчето в него отива парата 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иво написа:И сега явно ще трябва да се изръсвам някакви пари за смяната на маслото, имайки предвид, че си имам гараж с канал, свободно време и т.н.
От къде си. Аз имам един такъв ключ. От Герман съм.
Ако искаш може да се разберем да си видиме и да ти го дам да си свършиш работа, ако не мога да мина да ти го донеса. /зависи къде живееш все пак, че съм без кола в момента./
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”