ОМВ? - никога повече!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Rado
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Rado » Нед 01 авг 2004 19:41

Значи отиваш вав фулда взимаш гас анализатора и му го слагаш в ГЪСанализатора
Ас миналата седмица си испатих от тоя лаинар такава диагностика ми направи ,че от 14.5 на 100 стана 17.00
Проблема е в маистора не е в колата или бензина.
Казвамти го от опит.
А що се отнася за OMV Нямат грешка пичпвете.....

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Нед 01 авг 2004 20:23

на OMV се продава най-хубавия бенэин

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 01 авг 2004 20:39

Rado написа:Значи отиваш вав фулда взимаш гас анализатора и му го слагаш в ГЪСанализатора
Ас миналата седмица си испатих от тоя лаинар такава диагностика ми направи ,че от 14.5 на 100 стана 17.00
Проблема е в маистора не е в колата или бензина.
Казвамти го от опит.
А що се отнася за OMV Нямат грешка пичпвете.....

аз пък искам да ти кажа че ходих с рендето и същия тоя който го плюеш ми направи такава центровка и регулиротка на карбуратора и от 10.5 градско, падна на 8.00! :wink:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Нед 01 авг 2004 22:46

За центровка ходя само в сервиз Юве,на Симеоновско шосе,много съм доволен,един мой приятел преди работеше там и каза че рекламаций не са имали от години.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пон 02 авг 2004 14:15

niksisoft написа:Като гледам и тука май много не мислите - струва ни се скъпо щото заплатките са мизерни.
Средната заплата май е около 300 лева : 1.50 = 200 литра некъв бензин. /нямам си идея щот съм с нафтова печка :lol: :lol: /
А в нормалните страни как е 3000 ЕВРО : 1.20 ЕВРО = 2500 литра
Е това ли е скъпичкото на запад. Тука ни тъпчат как си искат ама ние сме си виновни щот мълчиме, ама това е друга тема.

Ама Никси пиленце...... кой зема 3000 ЕВРО на запад е човек, само някви акули дето и уиски да сипват на колата пак толкоз ше им пука,
нормалния човек взема м/у 1000 и 2000 ЕВРО, така че не си мисли че мое да налее една цистерна бензин с тази заплата, освен това във Великобритания дизела е най скъпото гориво...... не знам защо е така, може би правителствена политика мисля че беше 1,5 ЕВРО срещу 1,2 за бензина 8)
Освен това , кой в БГ каращ личен автомобил взема само 300 лв :?: ????? Поправи ме ако греша.... не мисля че е възможно( е ако е ерген може и да успее ;) )

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Пон 02 авг 2004 16:44

Как кой кара с по 300 лева и кара кола?! Не си прав - повечето ми приятели, и почитатели на VW и другите закърпват с по толкова пари... наистина и аз се изненадвам че си го позволяват, но се замисли че кола се взима не за удоволствие а за да ти осигури работа и поне малко да ти намали напрежението и губенето на време при предвижване от точка до отчка - нали така?! Според мен повечето хора карат кола по тази причина а не от гъзарията!

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 03 авг 2004 7:50

Абсолютно правилно... аз самия карам с по 300+лв., че и съм под чехъл. (но не и бракуван слава богу :P )

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Joe » Вто 03 авг 2004 20:01

Nova написа:...но не и бракуван слава богу :P

Не бих искал да разводнявам темата ама хайде да не се съглася с тебе !!!!
Хората са казали: На каквото си постелиш, на това ще легнеш...

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 04 авг 2004 7:43

:lol: Длъжен съм да отговоря. На този момент не ми е нужно са се бракувам. Идеята не е лоша, но първо искам да съм сигурен, че мога да осигуря материално едно семейство. Хубавото е, че и половинката е на същото мнение.

П.С. А все пак мисля личеше шеговития тон :wink: Амин.

П.П.С. А и сме се разбрали аз да раждам такаче хич не бързам :P

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 09 авг 2004 16:51

Aбе дали са ОМВ или са други, май няма значение...
Пример - отивам на море, зареждам газ на лукойл (в София) , оттук средна скорост около 135-140 по магистралата до стара загора, разход около 8.3-8.6 - слънце... Зареждам пак газ на ОМВ 'Стара Загора' посока Бургас, разход - пак същия, абе стигнах до Несебър с наполовина пълен резервоар газ...
Както и да е, на връщане зареждам пак газ от ОМВ 'Стара Загора', ама в посока 'София'... До София вече ми беше 'изяден' почти целия резервоар, а колата си държеше постоянна по-висока температура... :shock: Що - не знам... И празния ход не си беше работа... Така че, вече доверие - никому (т.е. на никоя бензиностанция)... Досега май само Лукойл не са се дънили...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”