russonera написа:skotis написа:russonera написа:leonardo_vd написа:moleo написа:истината е, че бензиновите коли не са за всеки джоб вече

Що мислиш така. Имам 3 бензинови коли и една дизелова(японка) и да ти кажа разлика голяма няма, само ако не си купувам нафтица на черно. Дизела го зех за жената, защоно нали знаете какво става при събирането на ЖЕНА+ГОЛФ4 GTI=
А другите 2 коли са за работа(във фирмата) и са на ГАЗ, което е много по-изгодно от ДИЗЕЛА.
И ти ли имаш газова на Голфа.
Мии така като чета, май не е на газ...а и не е чак толко скъпо колкото си мислим всички;) Като се замислиш...тръпката на бенз е по-голяма, газовата създава проблеми, а и тази кола за мен лично е за забавление - вечер напред назад, събота и неделя някаде на разходка... А не да ходя с нея на работа примерно, защото ако ми трябва кола за работа ще си взема Лупо

Прав си колега.Че на бензин си е по-голяма тръпка.Ама като си бръкнеш в джоба също е тръпка.

.Мен ако ми даваха да избирам между ГТИ и ТДИ щях да избера ГТИ.Не че бензина е толкова скъп,а че и дизела се вдига,но 10/100 си е не малък разход.Но всеки си знае колко са му възможностите и колко пари има в джоба,затова аз немога да давам съвети.Така че успех.

Ами приятелю 10 на 100...зависи, защото може да караш и с 8 на 100, може и с 15 на 100

От теб зависи, ако нямаш много бензин в колата ще караш леко, няма да даваш много газ и така. Ако пък имаш (смисъл то хората сме на моменти - един период имаш, един нямаш) ще караш и ще се кефиш... Според мен тази кола предлага и двете възможности в някаква степен:)