Правилата важат за всички!
За комерсиалните обяви си има раздел!
mod edit: Sunny

ABT Sportsline - Официален Представител за България
-
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Добре дошли в България.
Дано сте официални, защото на немския сайт още не си личи да сте такива. То, не че предишните като бяха написани в немския сайт продаваха каквото и да е.
Искам да обърна внимание да се запознаете добре с правилата на този форум. Комерсиални обяви не се търпят. Не търсим рекламодатели. Ако продавате нещо директно, то заплащате 15 лв на месец и публикувате в Комерсиални обяви.
П.П. Препоръка относно сайта Ви. Направете си версия и на български. Все пак сме в България. Английският е международен език, но за уважаваща себе си фирма не мисля, че е пробем да поддържа двуезичен сайт.
Дано сте официални, защото на немския сайт още не си личи да сте такива. То, не че предишните като бяха написани в немския сайт продаваха каквото и да е.
Искам да обърна внимание да се запознаете добре с правилата на този форум. Комерсиални обяви не се търпят. Не търсим рекламодатели. Ако продавате нещо директно, то заплащате 15 лв на месец и публикувате в Комерсиални обяви.
П.П. Препоръка относно сайта Ви. Направете си версия и на български. Все пак сме в България. Английският е международен език, но за уважаваща себе си фирма не мисля, че е пробем да поддържа двуезичен сайт.
-
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Добре дошли в България.
Зравейте,
Сайта ще бъде на български до седмица.
Скоро ще излезе и инфото на техният сайт.
Не знаех точно на кой да пиша за да се разбера за сайта. Не се опитвам да съм рекламодател. Не е проблем да се разберем да плащам, да давам отстъпки за членове на клуба и всичко което е нужно да се направи за да бъде всичко максимално добро за вас и за мен. Ще бъда много благодарен да ми кажете на кого трябва да пиша за да се разберем.
Поздрави на всички и се извинявам ако темата не е била на подходящото място.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=51743
Можеш да се обърнеш към всеки от модераторския екип за съдействие
Можеш да се обърнеш към всеки от модераторския екип за съдействие

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”