Kwo stana?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Kwo stana?

Мнениеот Bojo » Вто 17 авг 2004 11:12

Баси, няма ли да се оправим? 4 часа Хасково - Несебър и 4 и половина Несебър - Хасково. Аман от ремонти баш в най-натовареното време на годината. После имало катастрофи... Ми как няма да има Хората изнервени от 4акане - средна скорост 50 метра на минута. Всеки изправарва колоната влиза в насрещното.... И само един се намери да ме помоли да го пусна пред мене. Пуснах го щото беше с пасат :) все пак марката... Пък и от софиа беше с това темпо можеше да стигне в софия към 10-11 ве4ерта:) <не 4е другита съм ги спирал :) > По натоварващо пътуване не съм имал. Карайта през Тополовград колеги. Пътя бил супер спокоен с изключение на 20-30 км дето бил по-разбит.
Аиде със задраве

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 17 авг 2004 12:00

или подбалканския няма никой и е горе-долу добър
а ремонти се правят лятото щото е топло и не вали иначе не хваща добре асфалта-така пишеше по вестниците, въпреки че аз минах половин европа сега и кьорав ремонт не видях по пътищата им, ама нейсе-друга тема

Гост

Мнениеот Гост » Вто 17 авг 2004 12:26

И по подбалканският пак стигаш до Сливен :(
Несебър-София за 5 1/2 часа (Чирпан-София 1,40). Неприяттния момент е Айтос-Чирпан. В интерес на истината колоната подържа 80-90 км/ч, но когато се намери някой специалист нещата се уакват - просто изпреварванията са неподходящи в тази обстановка.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”