Значи от скоро съм в клуба на Пасат и трябва да кажа че съм много доволен от машинката, но сега по същество.
Понеже онзи ден ми лепнаха един акт за това че не съм си носил книжката и сега ми се ще да си го платя без да се разхождам до КАТ. От ровенето ми в нета разбрах че има възможност да се плащат глобите онлайн, лошото е че никъде няма подробна информация как точно става това.
Това което аз знам до момента ще ви го споделя а вие кажете моля ако знаете още нещо или ако аз нещо не съм разбрал.
Значи според инфото има банкова сметка по която могат да се преведат парите, другия начин е чрез регистрация в epay.bg. Понеже имам такава регистрация се интересувах повече от него. На сайта на НАП има код по който се пращат тези пари мисля че беше 110500 и от epay.bg се прави превод към бюджета пише се този код, добавя се номера на документа и парите заминават. проблема в случая е че никъде не мога да проверя имам ли изобщо глоба и дали като ги пратя тия пари ще бъде платена. От НАП никой не иска да ми отговори на мейла.
Другия начин е чрез регистрация в сайта на НАП, от там си попълваш пак всичките данни изброени по-горе и ти се разпечатва една вносна бележка с която отиваш в банката и си плащаш
Та значи основния ми проблем тук е че никъде не мога да си проверя колко ми е глобата и дали това е достатъчния и правилен начин за плащане, затова моля някой който се е сблъсквал с този проблем да хвърли малко светлина по въпроса. Благодаря предварително