Слушайте бе хора, искам да попитам къде бих могъл да намеря, или ако някой има някаква представа....
С един мой колега спорим всеки ден и вече се изнервих, става въпрос за дължината на пасат 3 седан и мазда 626 седан, нямам нито нивел нито ролетка под ръка....

КОЛКО Е ДЪЛЖИНАТА НА ПАСАТ ???
- Chemical
- Автомобил:
- Двигател:
аз знам колко е една ролетка... тук става въпрос за няколко сантиметра разлика, а тфа трудно би се премерило с ролетна, замисли се ти къде би я сложи за да премериш, трябва и нивел, къде да търся сега нивел.... би тряяло да си има заводски размери тфа ми трябва.. а пък и има друго ако успея да намеря нивел ще успея да премеря моята, ами неговата е в куртово кунаре, там ли да ходя да я меря..?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Я първо уточни кое е Пасат 3 (може тук да погледнеш). След това ще видим с какво разполагаме и къде да се погледне. Имай предвид че различните производители (в случая VW и Mazda) може би по различен начин мерят (в смисъл - до коя част, брони, ...), а и дори да се окаже че има 2-3-5 см разлика, както сам казваш, едва ли би се усетило от човешките възприятия. То и спора ви май става малко безсмислен, ама ... вие си знаете.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Според първия руски сайт - http://auto.ru (на който не бива да се има много вяра) дължината на Б3 (и Б4) е 4575 мм. В същия сайт като гледам и Мазда 626 има доста разновидности, та е хубаво и там да се уточни за коя конкретно става въпрос.
Като каза че не разбираш руски, може би с английския се справяш по-добре ? Тук има няколко файла с по-конкретни данни за размери.
1 - .zip 179 кБ
2 - .pdf 498 кБ
Като каза че не разбираш руски, може би с английския се справяш по-добре ? Тук има няколко файла с по-конкретни данни за размери.
1 - .zip 179 кБ
2 - .pdf 498 кБ
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”