еми аз съм за, ама до 100 лева за диск ми изглежда несериозно- прекалено евтино! на мен предните накладки са ми ATE и ми струваха 130 лева май без труда
иначе съм за, но около 250-300 на парче мисля че си струват, все пак от сигурността не трябва да се пести!

за или против нарязани предни дискове ( +/- )
golfer написа:assd написа:еми аз съм за, ама до 100 лева за диск ми изглежда несериозно- прекалено евтино! на мен предните накладки са ми ATE и ми струваха 130 лева май без труда
а на мен ми изглежда, че са те хванали за канарче в сервиза.
и така може да е

а колко пари горе долу е трябвало да бъдат?
-
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:assd написа:еми аз съм за, ама до 100 лева за диск ми изглежда несериозно- прекалено евтино! на мен предните накладки са ми ATE и ми струваха 130 лева май без труда
а на мен ми изглежда, че са те хванали за канарче в сервиза.
Е, и хората от сервиза деца хранят.
Нормална цена за 256 мм диам.,20мм дебелина,вентилиран 4х100 мм,на Пасат Б3 и Г3/Венто е някъде около 45 лв/диск.За обикновени дискове иде реч.
За какво са ви нарязани дискове просто не зная?
То хуу дискът ще спира,но нали и гумите трябва да са на по-високо ниво и ширина,за да е ефективно спирането.Също така и амортисьорите играят голяма роля.Не става само с дискове.
П.С.Аз съм предоволен от нормалните дискове,с нормални накладки.Не карам по пистите.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- bratignasio
- Автомобил:
- Двигател:
Брембо
Карам с Брембо Макс(нарезан,вентилиран) и Текстар.При спиране от 160 до 0 (екстремно с гаснене на двигателя).От колелата излизаше дим след като бях спрял(без щети по предния автомобил,в идеално сухо лятно време)20 км спирачките бяха много зле но ги имаше.След това отново се появи сьщия ефект от спирането както преди(екстремното спиране).Като цена може да допусне подмяната на стария диск с нов Брембо,но за накладките трябва всеки сам да предцени.Смятам,че максимално добьр ефект се получава при комбинацията Брембо Макс и Текстар
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”