Въпрос за радар-детектор

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въпрос за радар-детектор

Мнениеот eos » Пон 10 дек 2007 20:12

Изчетох някои мнения от сайта относно тази тема, но повечето постове са отпреди 1-2 години.Искам да знам какъв радар детектор да си купя,че фуражките ме спряха с 50км над допустимото и по новите закони ми взимат книжлето за 2месеца+ 200кинта :twisted: .Та да избегна разправията с измъкването от КАТ може ли да ми кажете нещо,което си заслужава да взема в момента?Гледах нещо за Cobra XRS9930 ??
Този модел остарял ли е вече?Споделете и вие с какво се спасявате,че да си избера и аз :twisted:

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пон 10 дек 2007 20:24

вземи си ето този:
http://avitel-bg.com/?PageID=14&GroupID=4&RecordID=2131

има си всичко необходимо без излишни екстри, които само оскъпяват... цената му е що годе добра... иначе аз си купих един модел с няколко екстри който в сащ беше с $10 по скъп от този който ти дадох линк, а в авител цената му е 2на от на този който ти препоръчвам... необяснимо за мен но fuck-т... така че взимай този и въпреки това карай с позволената скорост!!!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 10 дек 2007 20:29

http://www.radar-express.com/index.php

виж тук, има и форум с коментари за различните модели :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 10 дек 2007 23:56

И най-евтината кобра да вземеш /към 90 -аз съм с такава/.За 150 лева е модел с Ku-band - новите камери на ЕС /кога ша дойдат у нас не се знае ама за 50 лева си струва/.За 300-350 лева вече получаваш модели с глас/женски :lol: / и отчитане на силата на радара/много е удобно за града да разпознаваш сигналите на бензиностанцийте/ и разстоянието и поп-ъп режими/ако те стрялкат полцайте/

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Вто 11 дек 2007 12:14

Аз съм с най-евтината Кобра от метро (ESD7000 мисля че беше модела) , и вече за 3ти или 4ти път ми спасява кожата... Върши перфектна работа, е вярно че понякога дразни с фалшивите сигнали, но пък няма как иначе.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 11 дек 2007 15:02

@eos - Колега гледай да има режим"Pulse" .

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 11 дек 2007 17:50

Колега земи кажи къв бюджет си подготвил та да знаем кво да пишем.

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 11 дек 2007 18:01

Мисля до 300-400лв да дам максимум.И както един колега беше написал,не искам да е пълен с разни екстри.Искам да ми пищи само при полицаи,а не на всяка бензиностанция или някакво друго смущение/мн е дразнещо/

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 11 дек 2007 18:16

http://www.radar-express.com/product.php?iid=23
Виж тоя.Иначе радар дето не пищи на фалшиви сигнали няма-все пак тия машинки не са ясновиди :lol: Скъпите модели обаче/в който ти влизаш с 400 лева/ти дават информация за силата на сигнала и разстоянието - от където индириктно съдиш фалшив/нефалшив.Отделно можеш да изключваш определни бандове ,а глас ти казва дали е Х,К.........-полицейските радари за сега са само на Х,а по непотвърдени данни камерите са на Ка-банд.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 12 дек 2007 15:42

Пак ще разчистя:evil: За втори път предупреждавам! ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА!!! Темата е за радар детектори, а не за смисълът от детекторите!!! Който иска да си дудне да го прави на друго място. Това е ОСНОВЕН форум и СПАМ не се толерира :idea:

Специално забележката е към checheneca, както и към другите, които разчистих миналия път!

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Сря 12 дек 2007 18:59

Отговора е ,че има смисъл,лично мен ме спасява вче поне 7 пъти откакто го имам и не карам идиотски,просто има идиотски знаци.Да не говорим че може да спорим до сутринта с КАТ отностно дистанцията на засичане,масово засичат преди знаците.
Крият се като шушумиги.Всеки е минавал по околовръстното, на моста горе, ок 40 ама? тоя батак там айде да е поне от 8 години ако не много повече...изкуствен изкоп и 40 и винаги куки, е дебилно е .С детектор съм от 1 година за 160 лв,изплатил се е многократно,и не защото съм спиидвал като идиот а защото единствената задача на тези клоуни в зелено е да сабират стотинки.Ако искат да контролират движението ,ще се качат в цивилни коли и ще се нагледат на камикадзе-изпреварвания ,нека да глобяват тогава съм сагласен.Не да глобяват а с едни клещи да режат тия картончета наречени книжки.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”