здравейте,колеги
бих желал да се посъветвам с вас.
полото ми е с пълно каско в Алианц.син металик
днес забелязах,че по предния капак,след като колата е стояла няколко часа паркирана има около 10-тина точки с размер около
1мм/1мм с наранен лак и боя(направо до метал),пръснати по целия капак
прилича все едно като удари от малки камъчета(предполагам ,че е това,тъй като в този район доста се строи и непрекъснато минават камиони с какви ли материали).
принципно човек трябва да се вгледа за да ги забележи,но за мен е
адски дразнещо.
та въпросът ми е -според вас дали от Алианц ще признаят това като щета(все пак е нарушена боята до метал) или да си плащам боядисването сам(със сигурност няма да я оставя така)
дали някакво пастиране няма да помогне?
съвет относно обявяване на щета
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах по капака следи от камачете и една от тях беше вдлъбнала капака малко. Казаха ми че това по принцип е експлатационна щета и не я признавали, но щото ми била нова колата щели да я признаят. Става въпрос за Булинс ... може би е по добре да теглиш чертата с 1 ключ и ще знаеш че 100% ще ти я платят. Дори ако искаш още нещо да ти се боадиса от тази страна или капака го дерни и него и кажи че си спрял некъде на майната си ( некав адрес, блок там напиши ) и пиши че си забелязъл щетата когато си тръгнал да се качваш ...там мажи лъжи нещо там
Че явно си спрял на някой на местото и той е решил да ти го върне .. секви такива 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
longora написа:Аз имах по капака следи от камачете и една от тях беше вдлъбнала капака малко. Казаха ми че това по принцип е експлатационна щета и не я признавали, но щото ми била нова колата щели да я признаят. Става въпрос за Булинс ... може би е по добре да теглиш чертата с 1 ключ и ще знаеш че 100% ще ти я платят. Дори ако искаш още нещо да ти се боадиса от тази страна или капака го дерни и него и кажи че си спрял некъде на майната си ( некав адрес, блок там напиши ) и пиши че си забелязъл щетата когато си тръгнал да се качваш ...там мажи лъжи нещо тамЧе явно си спрял на някой на местото и той е решил да ти го върне .. секви такива
Най-добре

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”