От около седмица в района на окр. болница (в посока стадион Берое) емблемите на всички VW са изтръгнати, като моята бе една от първите.
Най-вероятно в събота и неделя по авто пазарите ще е пълно с такива за по 5-10лв парчето.
Искам да помоля, всеки колега, който е от Ст. Загора и околностите (та до Димитровград и Казанлък) да е нащрек.
Моята емблема е маркирана, така че да не може току-така да се изтрие.
Има почти навсякъде по вътрешните места номера на колата ми 7769, а отделно топлия печат с датата на производство е зачистен със свредло ф10 и в длъбнатината пак е изписан 7769.
---------------------------------------------------------------
Интересно ми е, как ли ще реагират от полицията, ако някой авто-обирджия го сполети зла участ?
Не върви да си пусна ток по всички ламарини, включително и емблемите, че някое дете може без да иска да се опре, но ако се прежаля 2-3 вечери да спя в колата, завит с тъмно одеало и сбарам крадеца, на който сигурно поне ръцете ще са потрошени на дребно???
От една страна не върви да пречукаш някой за 10-ина лв, но вече втора емблема купувам... до тук 20лв, ами ако ги купувам през ден?
Че тя златна бе?
Не върви и да я залепя здраво, че може и решетката да строшат.
Мой колега ми сподели, че преди няколко месеца на почти всички голфове са изкрадени капачките, скриващи скобата за теглене отзад. По почти това време и заместителите на фаровете за мъгла под бронята... обадил се в Хр. Колев и от там му казали, че нямат налични, но били поръчали 2000бр. Що ли толкова находчиво е поръчал толкоз?
Кой е гледал филма с Ч. Чаплин, където лапето чупеше прозорците, а?
Предните емблеми на VW - Ст. Загора
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”