mnogo goliam problem s ohladitelnata sistema na passat 1.8mi
mnogo goliam problem s ohladitelnata sistema na passat 1.8mi
zan4i spiram si na benzinostanciata i gledam 4e vodata e malko i re6ih da doleia , otvaram kapa4kata izvira mnogo voda i dolivam studena (gre6ka ama ne pomislih togava) karam 200 metra i vodata izvira ot kazan4eto a temperaturata pokazva 80 - 90c sipvam voda i kak zapala vodata pak izvira !! teglim passato do vka6ti i po4vam 1 po 1 da re6avam problema !! 1 termostata svaliam v vriala voda otvaria si normalno kakto triabva da bade 87c po4va i na 105 napalno otvaria kakto e po u4ebnik !! smeniam dat4ika na perkata perkata varti, kato spra da karam kolata pokazva 80 gradusa otvariam kapaka vodata izvira ot kazan4eto i ot dvigatelia se 4uva balbukane!! perkata ve4e e sprela da raboti napravo poludevam!! ot kvo moze da e tva ako nekoi znae i mi kaze 6e sam mu mnoogo blagodaren!!!
оле
ето 4е толкожа сам се притеснил с таа кола че пак по4нах с таа латиница пак се извиниавам на модераторите за това
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доскоро и аз мислех нещо подобно за проблем, ама се оказа, че не е. Щом като не ти загрява, не би трябвало да се притесняваш. Има едно сигурно нещо. Когато спреш мотора и веднага отвориш капачката на разширителното казанче, няма начин да не извира водата!!! Ако обаче спреш колата и на работещ двигател отвориш капачката, не би трябвало нищо да извира. Ако извира, тогава си с проблем.
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Провери наистина уплътнението на казанчето.
И пиши за бога на кирлица, и в точния форум,
иначе комунистите ще те баннат. Не е шега работа.
А, сега се замислих..... Антифриз и вода имат
различни точки на кипене ....май.....
Ако си налял множко водица, ще затопля малко по-бързо.
Претакай све и си налей пресен анифриз,
и без това е хубаво на еди-колко си време.
И пиши за бога на кирлица, и в точния форум,
иначе комунистите ще те баннат. Не е шега работа.
А, сега се замислих..... Антифриз и вода имат
различни точки на кипене ....май.....
Ако си налял множко водица, ще затопля малко по-бързо.
Претакай све и си налей пресен анифриз,
и без това е хубаво на еди-колко си време.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”