Ха честита ви нова година, да сте живи и здрави.
Вчера след работа влизам в голфи и какво да видя - висят кабелите на мястото на CD-то. Прозорци счупени няма, колата си беше заключена. Предното и едното странично стъкла бяха изчистени от снега, а багажника беше затворен, но копчето му за отваряне беше натиснато.
Наркоманите явно са влязли от там, защото кората беше долу, имаше сняг по нея и задната седалка. Освен CD-то (един стар blaupunkt) са взели и един 200 гб твърд диск, който седеше в жабката и ме чакаше да го занеса на сервиз, защото си беше отишъл. Също ми бяха отмъкнали и един антирадар и забележете - чифт зимни ръкавици, ползвани 2-3 години. Добре, че ми бяха оставили шапката и шала, явно не са им харесали. Ровили са и по вратите, бяха изкарали стъргалката за лед, преместили са и четката за сняг, явно не са им харесали. Аз будалата обаче си бях оставил документите пред скоростния лост (книжка, талон), щото ме спираха кат и забравих да ги върна на място. Тях обаче са ги оставили, поне не са искали да ми правят мръсно.
Панела от ЦД-то си беше в мен, сега е в БулИнс, щото ЦД-то го бях застраховал отделно.
Колата беше на ул. Клокотница цял ден, посред бял ден са го направили гадовете.
Е, хубав подарък ми направиха. Парите за ново сигурно ще ми ги изплатят, но разкарването цяла сутрин насам-натам - няма как. От разкарването обаче започна едно тракане отпред и от булинс директно в мотоексперт. Там казаха, че демпферната шайба е за смяна, ама нямат, да си търся.
Друго, което се обади като си пътувах на първи беше въздух в горивната смес. Видях мехурчета в един от маркучите, който излиза от горивния филтър, които не тръгват по течението, а като натисна газта (съответно като качвам баир) явно стигат двигателя, защото мощността пада рязко, а ако изключа от скорост (независимо колко съм натиснал газта) колата гасне.
Освен тия работи трябва да търся и един алармаджия да ми смени дистанционното на алармата, щото точи батериите постоянно, и сега се разкарвам с платката и чифт батерии, които ги слагам когато ми трябва.
На наркоманчетата ще пожелая с парите, които са взели от цд-то да си купят свещи.
На мотоексперт - все повече успехи, отново останах доволен от тях.
А на вас - да избягате от карък като моя.
Нова година - нов карък.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Нова година - нов карък.
Последна промяна от Ivailo на Чет 03 яну 2008 16:01, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Контакти:
Vizor написа:Колега кофти е товахубаво че поне са имали .. как да го кажа.. съвест.. че не са ти закачили документите..
и защо винаги набеждавате горките наркоманчета .. аз от одавна не съм виждал такива кражби от наркомани..
Нищо против наркоманите като цяло, нито против леките наркотици. Всеки има право да си живее живота както сметне за добре.
Имам против посягането на чужда собственост. Смятам, че тия дребните случаи са дело на наркомани или цигани. Все един дол дренки.
Някой има ли идея откъде да търся такава шайба? И на какви пари горе-долу вървят?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Колеги, да ви питам за демпферна шайба добра цена ли е 130 лв.? За толкова намерих в един магазин (по телефона) и ще ходя да я взимам след 10-15 минутки.
Нова, испанска била.
Dayco си вземи.За цена нямам представа,но са много хубави.
Сигурен вносител на оригинално Дайко - И-КАРС или Илиев авточасти.
Има и други,но не ги зная.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нова година - нов карък.
ISRalien написа:Ха честита ви нова година, да сте живи и здрави.
Вчера след работа влизам в голфи и какво да видя - висят кабелите на мястото на CD-то. Прозорци счупени няма, колата си беше заключена. Предното и едното странично стъкла бяха изчистени от снега, а багажника беше затворен, но копчето му за отваряне беше натиснато.
Наркоманите явно са влязли от там, защото кората беше долу, имаше сняг по нея и задната седалка. Освен CD-то (един стар blaupunkt) са взели и един 200 гб твърд диск, който седеше в жабката и ме чакаше да го занеса на сервиз, защото си беше отишъл. Също ми бяха отмъкнали и един антирадар и забележете - чифт зимни ръкавици, ползвани 2-3 години. Добре, че ми бяха оставили шапката и шала, явно не са им харесали. Ровили са и по вратите, бяха изкарали стъргалката за лед, преместили са и четката за сняг, явно не са им харесали. Аз будалата обаче си бях оставил документите пред скоростния лост (книжка, талон), щото ме спираха кат и забравих да ги върна на място. Тях обаче са ги оставили, поне не са искали да ми правят мръсно.
Панела от ЦД-то си беше в мен, сега е в БулИнс, щото ЦД-то го бях застраховал отделно.
Колата беше на ул. Клокотница цял ден, посред бял ден са го направили гадовете.....
Ех "късметлия", на мене ми разбиха преди 2 месеца двете ключалки и едното странично стъкло(дето не се отваря) и ми откраднаха тялото на Пайнера 6800, изкривиха едната елипса и разни дреболии от жабката бяха взели. Защо и мойта не се е отворила толкова лесно, поне да не ми я бяха трошили така грубо, 45 дена стоя без стъкло и с разбити ключалки.... ноу комент. Колата е Тойота Корола.
Последна промяна от racing_fan на Пет 04 яну 2008 13:50, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Контакти:
Re: Нова година - нов карък.
racing_fan написа:Ех "късметлия", на мене ми разбиха преди 2 месеца двете ключалки и едното странично стъкло(дето не се отваря) и ми откраднаха тялото на Пайнера 6800, изкривиха едната елипса и разни дреболии от жабката бяха взели. Защо и мойта не се е отворила толкова лесно, поне да ми я бяха трошили така грубо, 45 дена стоя без стъкло и с разбити ключалки.... ноу комент. Колата е Тойота Корола.
Колега, темата беше да се оплача от каръка си като цяло, а не от тази кражба. На никой да не се случва!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”