stoqn_g60 написа:господин gti непознавам иначе съм G60 аз не говоря че дизела не върви даже напротив, но ако е над 140 коня а тук споменаваме 75 коня. и не говорим за сеатBAHKATA_TDi написа:niikoo_1 написа:mi_ho написа:stoqn_g60 написа:щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинкатаSw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско![]()
Успех в избора
Нещо не схванх. Искаш да кажеш, че 1.6 мотора ще върви повече от TDI?. И TDI-то няма да е спряло на едно място? Хм..., интересно мнение. А случайно да си се качвал на TDI?
Това ТДИ-то било некъв самолет![]()
Ама пак сте се превъзбудили с тия дизеличе са хубави спор няма ама не се надъхвайте толкоз много с подобни коментари щото става смешно.
Господин GTI, да Ви попитам Вие някога сядали ли сте зад волана на seat Ibiza 1.9 TDI Cupra 160 магарета, та сте компетентен за вървенето на бенз/дизела да те питам сядал ли си зад волана на туарег 313 коня или а8 326 коня дизел та да ми философстваш
и мислиш че ауди а8 326 коня ще върви повече от а 8 450 коня
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: stanislav.yanakiev и 98 госта