golf mk3 benz / tdi

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 06 яну 2008 21:43

Мерси на всички за отговорите, нали знаете в спора се ражда истината :D Значи от комбито с 1.6 мотора се отказах, ще си търся 1.8моно или 1.9тди, а утре отивам на оглед при печката :) Някой ако даде съвет какво да оглеждам ще съм доста благодарен.

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Нед 06 яну 2008 22:12

Може да си я видял тази тема но все пак ще я постна:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=52018

Добре е да се иде в сервиз където разполагат с тестер VAGCOM или в сервиз на BOSH - те имат аналогичен и да се тества колата! Това е компютърна диагностика и е 20лв, но казва много неща! После замерете компресия на цилиндри, надуване на турбо, работа на горивната помпа(той VAGCOM-а я тества)!
Успех с покупката, на каквото и да се спреш!

Потребителски аватар
Maki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maki » Нед 06 яну 2008 22:54

Sw!zz3r0 написа:Мерси на всички за отговорите, нали знаете в спора се ражда истината :D Значи от комбито с 1.6 мотора се отказах, ще си търся 1.8моно или 1.9тди, а утре отивам на оглед при печката :) Някой ако даде съвет какво да оглеждам ще съм доста благодарен.

Късмет!

Потребителски аватар
BAHKATA_TDi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAHKATA_TDi » Пон 07 яну 2008 0:42

stoqn_g60 написа:
BAHKATA_TDi написа:
niikoo_1 написа:
mi_ho написа:
stoqn_g60 написа:
Sw!zz3r0 написа:Може би трябваше да се доуточня. Колебая се поради 2-те оферти който имам: мк3 вариант 1.6 клима, другия е 4-вратка ГТ ТДи, а автомобила ще се кара предимно градско
щом седят така нещата дизела ... шот поне харчи ( и върви по-малко) . аз ако бях на твоето място щях да предпочета бензинката :wink:
Успех в избора :idea:

Нещо не схванх. Искаш да кажеш, че 1.6 мотора ще върви повече от TDI? :shock . И TDI-то няма да е спряло на едно място? Хм..., интересно мнение. А случайно да си се качвал на TDI? :lol:

Това ТДИ-то било некъв самолет mhihi
Ама пак сте се превъзбудили с тия дизели :idea: че са хубави спор няма ама не се надъхвайте толкоз много с подобни коментари щото става смешно.

Господин GTI, да Ви попитам Вие някога сядали ли сте зад волана на seat Ibiza 1.9 TDI Cupra 160 магарета, та сте компетентен за вървенето на бенз/дизел
господин gti непознавам иначе съм G60 аз не говоря че дизела не върви даже напротив, но ако е над 140 коня а тук споменаваме 75 коня. и не говорим за сеат :wink: а да те питам сядал ли си зад волана на туарег 313 коня или а8 326 коня дизел та да ми философстваш :wink: и мислиш че ауди а8 326 коня ще върви повече от а 8 450 коня :shock

http://vw.newcar.bg/compare_koli.php?
mode=&btn=&marka_id=7&model_id=125&kola_id=

когато фактите говорят по добре да замълчим. Прецени си кое по-добре върви

Потребителски аватар
BAHKATA_TDi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAHKATA_TDi » Пон 07 яну 2008 0:54

Господин GTI, да Ви попитам Вие някога сядали ли сте зад волана на seat Ibiza 1.9 TDI Cupra 160 магарета, та сте компетентен за вървенето на бенз/дизел[/quote] господин gti непознавам иначе съм G60 аз не говоря че дизела не върви даже напротив, но ако е над 140 коня а тук споменаваме 75 коня. и не говорим за сеат :wink: а да те питам сядал ли си зад волана на туарег 313 коня или а8 326 коня дизел та да ми философстваш :wink: и мислиш че ауди а8 326 коня ще върви повече от а 8 450 коня :shock[/quote]

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207651

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”