От Пасат 5.5 ... накъде?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: От Пасат 5.5 ... накъде?
Добре, правим следното - вземаме колата от моя приятел, пълним до горе, карам я 100 км в София и зареждаме пак до горе. Тогава ще говорим отново. 10/100 в града за 530д автоматик няма как да стане, не и в София, да не говорим, ако се кара здраво.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съгласен, аз ще карам зад теб. Автомат съм също. Ако карам и голф 3 с 1.4 двигател 60 коня в червеното сигурно ще даде 15/100. Казах ти разликата по каталог е 1л, но нека да не отклоняваме темата. Мога да му препоръчам майстор на твоя приятел и да си направи една диагностика. Аз лично много мразя теми от рода " колко харчи " , защото се споменават невероятни цифри, за това ти казах ,че завишавам стойностите. 70л. е резорвоара ми, вчера го напълних след като ми светна лампата и бях минал 645км само в София. Карам си тарикатската
IRsralien ми е свидетел.
Иначе колегата нека прецени за тези пари , кое е най-добро за него, лично аз мисля че това е неговият избор !

Иначе колегата нека прецени за тези пари , кое е най-добро за него, лично аз мисля че това е неговият избор !
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека не разводняваме темата и колегата да прецени, кое е най-добро за него.
Тук все пак ще дам официалните данни на производителя за разход на всички мотори на Е39.
http://werkstatt.e39-forum.de/wiki/doku.php
Поздрави.
Тук все пак ще дам официалните данни на производителя за разход на всички мотори на Е39.
http://werkstatt.e39-forum.de/wiki/doku.php
Поздрави.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
The BMW E39 is the BMW 5 Series made between 1995 to 2004.
Това чудо е модел от 15 години...не е ли меко казано демоде? Бил той и фейслифт с бял мигач, леко стъкмена броня и хипер селските цайси на ангел, като последното е култ за светите мъченици каращи богопомазания е36 /вече на преклонна възраст от 18 годинки/
И аз съм фен на BMW, но нека говорим за нещо, което е модел от този век....
Това чудо е модел от 15 години...не е ли меко казано демоде? Бил той и фейслифт с бял мигач, леко стъкмена броня и хипер селските цайси на ангел, като последното е култ за светите мъченици каращи богопомазания е36 /вече на преклонна възраст от 18 годинки/

- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:The BMW E39 is the BMW 5 Series made between 1995 to 2004.
Вие ще ме чупите, много интересни хора сте, какво значи домоде ? Чефито, предлагам ти само да четеш и без това си прочут с дрънканиците ти

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:

добре че имам собственно виждане за автомобилите

santo_trafficante написа::офф ако чакам от форума да ми изберат коланай вероятно ще се возя с градския транспорт
![]()
добре че имам собственно виждане за автомобилите![]()
Аз открай време се чудя как някой все още не е постнал тема със снимки на жени и да пита коя да си избере за жена.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
moleo написа:chefito написа:The BMW E39 is the BMW 5 Series made between 1995 to 2004.
Вие ще ме чупите, много интересни хора сте, какво значи домоде ? Чефито, предлагам ти само да четеш и без това си прочут с дрънканиците ти![]()
Просто казах много точно мнение от моя гледна точка, дори изложих в тезата си цитатче с инфо, което не аз съм стъкмил в дрънканиците си...от кога личните мнение са забранение...ще набутате човека да си купи кош с 15 годишен дизайн и като паркира до някоя е39ка за 7000лв и каже че е дал за неговата 25к ще умре от яд...не виждам по какъв начин те обидих? И защо трябваше от спор за автомобили да преминем на лична основа? Ами останалите 4-5 човека, които казаха по нагоре, че това е остарял модел и те ли са прочути с "дрънканиците" си?
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това няма нищо общо Чефи с личните пристрастия на тема автомобили. Подразни ме крайните изказвания без да си карал / тествал ( най-вероятно ). Както и това, че за тези пари това е един добър избор за автомобил 2003-та година, независимо дали за някой е демоде или не. Знаеме, че последните бройки винаги са най-добри от гледна точка на качество. А това за дизайн и т.н - знаеш всеки си има вкус. М пакет, джанти, нави, кожа не изглежда никак демоде - напротив.
Поздрави
Поздрави
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
jordanpar написа:santo_trafficante написа::офф ако чакам от форума да ми изберат коланай вероятно ще се возя с градския транспорт
![]()
добре че имам собственно виждане за автомобилите![]()
Аз открай време се чудя как някой все още не е постнал тема със снимки на жени и да пита коя да си избере за жена.
То при толкова хора предимно мъже във форума за жена със снимка по точна информация ще получи

И какви ти 25К за Е39 530д от периода ´00-´03,тоест 193 к.с.????
Между 6500-8000 евро има доволно много екземпляри.И тъй като акциза догодина намаля с пъти,не виждам как ще се отрази толкова сериозно че да достигне сената 25К лева.
А точно тоя модел няма нищо общо с първоначалния Е39,ама нищо,освен базата като външен дизайн.И между другото разхода на такъв автомат е между 11-13 градско,незнам какъв е тоя екземпляр дето горял над 16,но препоръчвам диагностика спешно.
Абе уж тук всеки се изказва че колите след еди-коя си година вече не били истински коли,уж това уж онова,сега пък дай да е колкото се може по-нова.
Не ви сече на едно място брадвата.

Между 6500-8000 евро има доволно много екземпляри.И тъй като акциза догодина намаля с пъти,не виждам как ще се отрази толкова сериозно че да достигне сената 25К лева.
А точно тоя модел няма нищо общо с първоначалния Е39,ама нищо,освен базата като външен дизайн.И между другото разхода на такъв автомат е между 11-13 градско,незнам какъв е тоя екземпляр дето горял над 16,но препоръчвам диагностика спешно.
Абе уж тук всеки се изказва че колите след еди-коя си година вече не били истински коли,уж това уж онова,сега пък дай да е колкото се може по-нова.
Не ви сече на едно място брадвата.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Бахти хората, как така като се сложи снимка на някой голф с angel eyes всички ахкат и охкат, път тука на Е39 дето са серийни тези светлини било адската селяния. Не мога да разбера кви хора сте...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз пък не виждам защо не един Мерцедес Е-клас ???Някой по-горе го предложи като вариант, аз лично също го предпочитам пред БМВ, въпрос на вкус, ама... вътре и вън ме кефи в пъти повече от БМВ-тата. Говорим за ето този модел:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези мерцедеси са от края на 2003-та модел и следователно по-скъпи. Този, който даде е умряло куче за 25 000лв. Хубави са но приличните са около 30-32 000лв . Поне да са 220 CDI 150 коня.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Именно, като генерация е по-нов модел от Пасата, отговаря горе-долу на изискванията. Все си мисля, че по-добре такъв, отколкото префасонирана Е39-ка модел... 1995, както споменаха други колеги по-горе
В смисъл поне като е решил да даде лев човекът, да има за какво. Аз ако ще трябва да доплащам, за да карам БМВ модел 1999 година, по-добре да си карам Пасата 5.5. Не мисля, че е чак толко зле в сравнение с БМВ-то. Един единствен път съм се возил на 530Д комби, автоматик 2002, верно е ракета и добре се изстрелваше, возията му е повече от добра, но лично аз не бих си продал 5.5, да доплатя още 5-6к и нагоре лева, за да си взема такова. Вид ъпгрейд е, да, но не си заслужава инвестицията... Това е все едно да си продам Джетата и да си купя някой Голф 3 или Венто. Бих го направил, но само защото нямам възможност да отида директно на Мк4 серията.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”