Здравейте,
Крушките, които ползвах са следните:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=241326#241326
Продавам ги защото нямам нужда от тях.
Смея да не се съглася с твърдението на GTV, че специално ми е казал да използвам Osram. Предупреди ме да използвам 55W крушки, защото фаровете не били пригодени за повече.
Вече няколко пъти оправдавам твърдения с невярно съдържание на GTV.
Няма да си кривя душата и да твърдя, че отношението на GTV (или Георги Вачков) е лошо. Напротив - през повечето време беше любезен.
Факт.
Нещата загрубяваха винаги, когато ставаше дума за връщане на пари или за свалянето на линка от сайта.
Не мислете, че съм писал темата тук, за да клеветя или да си отмъстя на някого.
Напротив, въпреки квалификациите за твърденията ми, аз не съм обиждал никого.
Исках да разкажа, защото ако сега знаех това, което знам, аз нямаше да пазарувам от съответния магазин.
Крайната сметка е следната - аз съм назад със 130 + 8 + 56 (крушки) + не знам колко за монтажа - беше част от комплексна услуга = къв 200 кинта + адски много нерви.
Току що (б.а. сега е вече вторник) си прегледах сметката, която дадох на GTV, няма никакви постъпления от негово име.
Да, в началото отношението беше много добро. Но при създалите се обстоятелсва нещата загрубяха.
Моето скромно мнение, че този човек е НЕКОРЕКТЕН.
Бих се радвал на юридическа помощ - не знам дали ще съдя някого. Но бих искал да знам какви са ми правата.
Ако някой ми помогне поне с теорията, бих могъл да се захвана с дело или нещо друго.