Цени Гражданска Отговорност 2006 - финална ревизия

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Вто 20 дек 2005 15:06

Ето такива са последните тарифи:

---До 1.8 110лв (Ако я направите в Симона получавате 25 лв в гориво) + ГТП + 10% от Каско + 20% от всички други застраховки
За клуба: (без гориво) 88лв + ГТП + 10% от каско + 20% от всички други

---От 1.8 До 2.5: 136лв (Симона 34лв гориво) + ГТП + 10% от Каско + 20% от всички други
За клуба: (без гориво) 109лв + ГТП + 10% от каско + 20% от всички други

---Над 2.5 158 (Симона 34лв в гориво) + ГТП + 10% от Каско + 20% от всички други.
За клуба: (без гориво) 126лв + ГТП + 10% от каско + 20% от всички други

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 20 дек 2005 15:08

1.8 в коя категория е? :roll:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 20 дек 2005 15:44

CellNet ™ написа:1.8 в коя категория е? :roll:

До 1.8 то си пише колко кубика е точно... ама не се сещам къде :)

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 20 дек 2005 15:54

точно така, бех се заблял нали е 1798 см3 Изображение

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Вто 20 дек 2005 17:40

StreetThug16V написа:Ето такива са последните тарифи:

---До 1.8 110лв (Ако я направите в Симона получавате 25 лв в гориво) + ГТП + 10% от Каско + 20% от всички други застраховки
За клуба: (без гориво) 88лв + ГТП + 10% от каско + 20% от всички други

---От 1.8 До 2.5: 136лв (Симона 34лв гориво) + ГТП + 10% от Каско + 20% от всички други
За клуба: (без гориво) 109лв + ГТП + 10% от каско + 20% от всички други

---Над 2.5 158 (Симона 34лв в гориво) + ГТП + 10% от Каско + 20% от всички други.
За клуба: (без гориво) 126лв + ГТП + 10% от каско + 20% от всички други

Какво ще рече ''за клуба"-25 коли или какво?
И къде ще е прегледа?Безплатен?

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Вто 20 дек 2005 19:23

За бройката не сме се уточнили все още. Мисля че и 20 ще са достатъчни.
Прегледа е безплатен с талончето, което се получава при сключване на застраховката. Ето и адресите:
1. „ЕЛША ТРАНСПОРТ” - кв.”Бенковски”, Бул.”Лазар Михайлов” 36 тел.936 77 51 (това е предимно за товарни автомобили, но може и с леки да се минава)
2. "ЦЕНТЪР ЗА ГУМИ ДИАНА” - Околовръстен път /между м-у Симеоново и Драгалевци/ ,кв.”Люлин”/до магазин Мосю Бриколаж/

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Сря 21 дек 2005 10:17

10x,a трябва да се съберем наведнъж,или как?
Ако искаш пусни тема за записване и евентуално за уточняване на дата за сключване,а после- Drunk !

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Сря 21 дек 2005 12:07

[quote="StreetThug16V"]
А що се отнася до ТИМ, само ще вметна че основния акционер в Армеец е Химимпорт холдинг (част от който е Централна Кооперативна Банка), следван от Министерство на отбраната и неговите търговски компании.
И.[/quote]

Извинявай за сравнително стария цитат, ама Химимпорт вкл. ЦКБ са тимаджийски. Така както, си го написал, излиза, че нямате нищо общо с ТИМ. Няма лошо, разбира се, ама що не си казвате - то цялото българско застраховане май е свързано с мутрите и това е обществена тайна.
При мен специално е важно да знам на кой си давам парите и за това май ще избера някоя от чуждите компании, независимо от цената.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Сря 21 дек 2005 13:00

Andrey написа:
StreetThug16V написа:
А що се отнася до ТИМ, само ще вметна че основния акционер в Армеец е Химимпорт холдинг (част от който е Централна Кооперативна Банка), следван от Министерство на отбраната и неговите търговски компании.
И.

Извинявай за сравнително стария цитат, ама Химимпорт вкл. ЦКБ са тимаджийски. Така както, си го написал, излиза, че нямате нищо общо с ТИМ. Няма лошо, разбира се, ама що не си казвате - то цялото българско застраховане май е свързано с мутрите и това е обществена тайна.
При мен специално е важно да знам на кой си давам парите и за това май ще избера някоя от чуждите компании, независимо от цената.

Разбира се ти си в правото си да избереш който искаш, но това че ТИМ има участие в Армеец не означава че парите отиват при "мутри". Да се твърди това е смешно, в тази компания (заедно с агентите) работят над 10000 души в цялата страна. Част от премията храни тях и техните семейства. Отделно голяма част от парите се връщат обратно под формата на обезщетения. Дават се много пари и за реклама, които пък дават хляб на рекламните агенции и на медиите. Друга част отива към гаранционния фонд (който покрива бай пешо с мускала, за когото гражданска отговорност е мръсна дума и се смазва в на киро мерцедесо), и към печатници. Чистата печалба, която остава накрая се влага обратно в застраховането и развиването на този бизнес в България, с което се отварят нови работни места, плащат се повече данъци на държавата и т.н.
Парите не ги даваш....ей така....на някой дебел врат. Това не е 1994 година. Бизнесът е 100% легален. Ти си плащаш за определена услуга. Цените варират, както и качеството. При нас качеството е на супер ниво. Това е.

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Сря 21 дек 2005 14:56

Добре де, аз казах, че няма лошо а ти гузен-негонен. Не ме разбирай криво - нищо лично, изглеждаш интелигентен човек. То това застраховането излезе направо благотворителна дейност като ви гледам разходите. Ясно е какво се разбира под "мутренски" компании а най-големите също са ясни - бившите ВИС, СИК и производни, както и тези, за които работиш и си изкарваш хляба, предполагам честно. Единствената разлика с 1994 г. е, че се научиха и да изваждат а не само да събират рекета и че всичко е "100% легално". А с хляба за рекламните агенции направо ме трогна до сълзи :). Както и да е, ясно ти е, че цялата работа се гради на капитал генериран от престъпления в последствие добре изпран и т.н. Е в този случай, какъв избор може да има човек с капка съвест освен да стои далече от такива.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Сря 21 дек 2005 15:00

Andrey написа:Добре де, аз казах, че няма лошо а ти гузен-негонен. Не ме разбирай криво - нищо лично, изглеждаш интелигентен човек. То това застраховането излезе направо благотворителна дейност като ви гледам разходите. Ясно е какво се разбира под "мутренски" компании а най-големите също са ясни - бившите ВИС, СИК и производни, както и тези, за които работиш и си изкарваш хляба, предполагам честно. Единствената разлика с 1994 г. е, че се научиха и да изваждат а не само да събират рекета и че всичко е "100% легално". А с хляба за рекламните агенции направо ме трогна до сълзи :). Както и да е, ясно ти е, че цялата работа се гради на капитал генериран от престъпления в последствие добре изпран и т.н. Е в този случай, какъв избор може да има човек с капка съвест освен да стои далече от такива.

:kef: :kef:

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Сря 21 дек 2005 15:38

StreetThug16V написа:Да, представяш полицата и ти дават отстъпка от каско във всеки офис на Армеец.
Ако дойдеш при нас, ще вземеш и повече.

какво имаш в предвид повече Щото и сега съм при вас и за сега съм доволен( имам каско)

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Сря 21 дек 2005 18:31

ЧАНДЛЪР БИНК написа:
StreetThug16V написа:Да, представяш полицата и ти дават отстъпка от каско във всеки офис на Армеец.
Ако дойдеш при нас, ще вземеш и повече.

какво имаш в предвид повече Щото и сега съм при вас и за сега съм доволен( имам каско)

Ами когато дойде време да подновяваш каското, звънни един телефон и ще се разберем за отстъпка. Имам предвид повече от 10%-ната регламентирана отстъпка.

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Сря 21 дек 2005 18:35

Andrey написа:Добре де, аз казах, че няма лошо а ти гузен-негонен. Не ме разбирай криво - нищо лично, изглеждаш интелигентен човек. То това застраховането излезе направо благотворителна дейност като ви гледам разходите. Ясно е какво се разбира под "мутренски" компании а най-големите също са ясни - бившите ВИС, СИК и производни, както и тези, за които работиш и си изкарваш хляба, предполагам честно. Единствената разлика с 1994 г. е, че се научиха и да изваждат а не само да събират рекета и че всичко е "100% легално". А с хляба за рекламните агенции направо ме трогна до сълзи :). Както и да е, ясно ти е, че цялата работа се гради на капитал генериран от престъпления в последствие добре изпран и т.н. Е в този случай, какъв избор може да има човек с капка съвест освен да стои далече от такива.

Благодаря ти за коректния и приятелски тон. Оценявам факта че с теб може да се води интелигентен и приятен диалог, за разлика от много хора.
Предполагам че имаш право за това че голяма част от капитала на големите застрахователни компании в БГ идва по неясни канали, но ако има нещо положително в това, факт е че е заработен в БГ и не е изнесен, а е инвестиран обратно в "белия" икономически сектор.
Предполагам и ти се занимаваш с реклама....защо те "просълзих"? Не си ли съгласен че се дават много пари за реклама?

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Чет 22 дек 2005 9:54

И аз благодаря, че не се засегна, въпреки, че бях малко остър. Просто е хубаво да си казваме как стоят нещата, пък дано нещо да потръгне в тая държава. А темата за произхода на капиталите е много широка и рискуваме да ни обвинят в брутален спам на форума. Само бих казал, че като се замисли човек, каквото и да плати, особено пък по колата - части, застраховки, гориво някъде по веригата има съмнителен капитал. В този смисъл моето е малко обречена кауза. Все пак имаме напредък - легализацията, правото на избор /щото през '94 беше "елате при нас за да не дойдем ние при вас"/
А това със сълзите беше шега - нямам нищо общо с рекламата освен, че ме дразни.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”