Моята тъжна история за готините фарове.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 15 юни 2006 12:22

dude написа:ХАХАХ бате няма такъв смешник...много тъп човек

wili98 написа:Моля въздържайте се от коментари....

F1=GTV написа:вие сте като овце бе...такива ли сте?без мнение

айде нема нужда да се въздържаме, че пак ще сме овце без мнение... :twisted:
де*а и хитреците на дребно аз...
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :rocketwhore :laser :smackbum :f_ckyou: :drinking: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 15 юни 2006 13:41

взех си кафе и прочетох чак сега цялата тема...
евала на колегата, че не е оставил така нещата, трябва да си държим на правата...надявам се че измамника/как му беше ника/ много ще внимава следващият път, щото тия 100 кинта ме съмнява , че ще му излезат през носа...евала, това е позицията на КУПУВАЧА, който плаща и знае защо плаща :wink:

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Чет 15 юни 2006 19:58

хм-и аз доста четох.ясно е че купувача в 99% няма права. Имам само 1 въпрос към РАЗОР- СЪС НОРМАЛНИ КРУШКИ ЛИ БЕШЕ-55вата- или със 100 вата. Мисля че това за мен специално ще реши спора.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 15 юни 2006 21:22

SMEL написа:хм-и аз доста четох.ясно е че купувача в 99% няма права. Имам само 1 въпрос към РАЗОР- СЪС НОРМАЛНИ КРУШКИ ЛИ БЕШЕ-55вата- или със 100 вата. Мисля че това за мен специално ще реши спора.

Писано е веч по този въпрос. Крушките са били ОСРАМ 55вата.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 15 юни 2006 21:55

Аз пък разбрах друго .. че крушките са били Хела 55В а трябвало да бъдат ОСРАМ 55В и просто фаровете са направили разликата защото са много чувствителни към крушките и са направили разлика между хела и осрам :lol: ууумни фарове

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 15 юни 2006 22:02

Та какво стана в края на крайщата... :roll:

Ще го гоним ли до дупка или се предаваме ?! :evil:

Потребителски аватар
zdr_spasov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdr_spasov » Пет 16 юни 2006 7:36

И аз късно през нощта изчетох цялата тема и реших все пак да споделя мнението си.
Това, че няма да купя нищо от тази фирма е ясно. Същото ще препоръчам да направят и приятелите ми.
Неразбираемо е за мен поведението на GTV ( ГТВ ). Той като търговец би трябвало да знае, че Клиентът винаги е прав. Несериозно е да се крие зад някакви устни уговорки. Да - според тях той е коректен и направил "всичко възможно". Но всъщност тези уговрки са направени не да защитават Клиента, а интересите на търговеца в опита си да продаде на пазара некачествена стока.
Защо, Уважаеми г-н ГТВ, след като сте толкова коректен, не приехте риска да възстановите незабавно цялата сума на Клинета. Защото много добре сте знаел с какво качество е Вашата стока. Защото решихте да запазите мизерната си печалба за сметка на Клиента. Защото знаете, че ако сега отстъпите - ще се наложи да го правите многократно заради боклуците, които продавате.
Ако бяхте толкова коректен, колкото Ви се иска да изглеждате в очите на потенциалните си клиенти, щяхте да кажете " Извинявайте. Ние също бяхме подведени. Ще ви върнем цялата сума." В крайна сметка всички сме хора и всички грешим. Но вие се оплетохте в лъжите си и стигнахте до там да се самозащитавате като фиктивен клиент, член на този Форум. Паднахте твърде ниско и аз искрено се надявам да понесете последствията( не юридическите, а тези на пазара ) за нечестната си постъпка.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 16 юни 2006 10:20

zdr_spasov написа:Ако бяхте толкова коректен, колкото Ви се иска да изглеждате в очите на потенциалните си клиенти, щяхте да кажете " Извинявайте. Ние също бяхме подведени. Ще ви върнем цялата сума." В крайна сметка всички сме хора и всички грешим.

И по този начин щеше да си направи евтина реклама пред потребителите на форума, които не са малко...

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 16 юни 2006 14:00

Хихи, а като се замисля, че се бях запътил да си купувам фарове (от скъпичките) от ГТВ....

raz0r Колега, благодаря ти, че имаш позиция та и ние се светнахме покрай теб за мошенника :да:

Когато се видим - бирата е от мен :D

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пет 16 юни 2006 14:23

Kaizer Soze написа:Хихи, а като се замисля, че се бях запътил да си купувам фарове (от скъпичките) от ГТВ....

raz0r Колега, благодаря ти, че имаш позиция та и ние се светнахме покрай теб за мошенника :да:

Няма гаранция, че по-скъпичките са некачествени като турските, те за тва са и по скъпи. Ако се разгледате какво продават и другите "тунинг" фирми ще усетите, че на всички стоката е еднаква, така че дали от GTV или от другите е се тая.
Просто колегата raz0r е направил грешка да си купи фарове за 150 лв., чиято цена говори за кофти качество, аз примерно не бих, че те обикновенните оригинални са по скъпи.

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 16 юни 2006 14:45

Memo написа:
Kaizer Soze написа:Хихи, а като се замисля, че се бях запътил да си купувам фарове (от скъпичките) от ГТВ....

Няма гаранция, че по-скъпичките са некачествени като турските, те за тва са и по скъпи. Ако се разгледате какво продават и другите "тунинг" фирми ще усетите, че на всички стоката е еднаква, така че дали от GTV или от другите е се тая.
Просто колегата raz0r е направил грешка да си купи фарове за 150 лв., чиято цена говори за кофти качество, аз примерно не бих, че те обикновенните оригинални са по скъпи.

Важно е отношението на продавача - може да са абсолютно еднакви навсякъде, но такива хора може да ги накаже само пазара. Това и правя.

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Съб 24 юни 2006 22:26

Здрасти,
Та допълнителната информация е, че получателят на счупените фарове и взел стоката без оплакване, което не било практика при повредена стока.

Еми това е.
Сега съм с едносекционни на хела с нови релета. Страшно яко е.

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Съб 24 юни 2006 22:27

Kaizer Soze написа:Когато се видим - бирата е от мен :D

Когато кажеш.

Сега уча за изпит и е съвсем ясно, че бих правил всичко друго, но не и да уча....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”