Каква е максималната скорост?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютен кошмар са изпреварванията.. ако е на магистрала и си вече на 100-120 е добре честно казано, обаче с 80-90 да тръгнеш да изпреварваш някои ТИР (особено пък турски.. шпаклова ти се дупето направоbrabus написа:Да не се засегнеш, но си мисля, че при извънградско изпреварване, особенно при скорости над 90 км/ч е истински кошмар. Имам впредвид, че ти трябва много време (място).

п.п.
К'во да пра'ш, ще я покараме до зимата и.. ще търсим друг Голф. Иначе пък е адски запазена за '86та година мамка и

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:това е кикдауна на автоматика, смъква една предавка надолу и се изстрелва, като сриташ здраво и рязко педала
Доколкото знам този на Бмв преценява дали няма да ти е по-добро ускорението ако свали 2 предавки и после смъква
Кикдауна независимо на каква кола е смъква на възможно най-ниската предавка, която може да "влезе" в зависимост от оборотите на мотора и скоростта на движение. Реално това нещо се регулира по много и различни начини в зависимост от точния тип на кутията. Самия кикдаун представлява бутон под педала, който се задейства при натискане, независимо колко рязко натискаш педала и лично мен много ме радва като го сритам и колата се опитва да ме прехвърли на задната седалка. Е незнам как се държи при 1,6 Д, тъй като имам опит само с 2,5 В6 и 3,0 Д В5, но предполагам че и там чувството е приятно

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”