че може да караш до 50К км с една смяна

Да се кара с едно масло 50 000 км не е нормално за мен...

Или 15 или макс 20 000 км е ок ...

че може да караш до 50К км с една смяна
Dead man написа:че може да караш до 50К км с една смяна
![]()
![]()
![]()
Да се кара с едно масло 50 000 км не е нормално за мен...![]()
hooligan_sk написа:Принципно маслото се прецаква от броя на загряванията - студените стартове. Такаче long life маслата не виждам защо да не се карат по 30-50К ако ги навърташ със 100-200 студени старта на колатаОбаче за физически лица като нас дето си возим дупетата до офиса и обратно си трябва по-честа смяна
Dead man написа:че може да караш до 50К км с една смяна
![]()
![]()
![]()
Да се кара с едно масло 50 000 км не е нормално за мен...![]()
doubledTSI написа:Колега, ти ли беше с новата 6-ца ТСИ 140 (160) коня? Доколкото знам, маслата са ни едни и същи. така че приготви 320-350 лв за смяна с масло и филтрите ....
Kalin72 написа:doubledTSI написа:Колега, ти ли беше с новата 6-ца ТСИ 140 (160) коня? Доколкото знам, маслата са ни едни и същи. така че приготви 320-350 лв за смяна с масло и филтрите ....
Що не си ги сменяте сами? Маслото е 100-120 лева, филтрите още 40...и 30 минути лека цапане, но удоволствието, че сам си пипаш колицата е безценноПросто предложение, разбира се, на някой може да не му се занимава
milanoto написа:Kalin72 написа:doubledTSI написа:Колега, ти ли беше с новата 6-ца ТСИ 140 (160) коня? Доколкото знам, маслата са ни едни и същи. така че приготви 320-350 лв за смяна с масло и филтрите ....
Що не си ги сменяте сами? Маслото е 100-120 лева, филтрите още 40...и 30 минути лека цапане, но удоволствието, че сам си пипаш колицата е безценноПросто предложение, разбира се, на някой може да не му се занимава
@doubledTSI - 1.4 - 160 кс
@Kalin72 - Ако не беше в гаранция още с удоволствие
Kalin72 написа:И моето Кади е в гаранция, но не е влизало в сервиз за смяна на масло и филтриДори и на DSG-то сам смених маслото и филтъра, спестявайки 300 лева. Не че нямам да ги дам, просто защото мога сам, искам сам, и си вярвам повече, отколкото на тези в сервизите
Kalin72 написа:И моето Кади е в гаранция, но не е влизало в сервиз за смяна на масло и филтриДори и на DSG-то сам смених маслото и филтъра, спестявайки 300 лева. Не че нямам да ги дам, просто защото мога сам, искам сам, и си вярвам повече, отколкото на тези в сервизите
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта