хора що ми махате отговора или така ми се струва или полудях ама аз пак ще напиша и без това нямам работа ама ще е сакратен - карам пасат Б 5 оп сори парвата е жегула
Най-мощната която съм карал ми беше първата: Ауди 80 85г 1281 куб - 60 коня - Наистина невероятна кола без цена. Сега я кара баща ми след като размаза един OLCIT CLUB 11R - 55 коня. Сега съм с поло 45 коня.
Следващата ми кола най-вероятно ще е 40 коня
Първата кола която имах,я имам и сега.Това е Г3 1.6.Имам я вече 3 години и съм мн. привързан към това МПС.(понеже имах мн. проблеми с нея в началото)И съм решил,ако е вазможно да не се разделям с моето голфче!!!!!
Първото МПС на което карах в 8-ми клас беше...... ТАТРА-та на съседа (ама от по-новите без "муцуните"). Как вървеше т'ва чудо - по-лесно се караше от жигула. После както го бях подкарал - една "бетонобъркачка" Шкода - Мадара. После минах на по-леки - Авия-Преслав, Волга с еленче на предния капак та до Жигулито на бащата.
Първата лично моя кола ( и първата любов ) беше Голф 2 1,6Д, като го карах близо 5 години, слад това го смених с Пасат.
Парвата ми кола беше сеат марбела.Страшна жигавица.900 кубика но за 35те си коня варви страшно много.Казвам варви,заштотооште я имам вапреки,че сам горд собственик на голф 3 1.8 ABS[url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/11/10910_992.JPG] [/u
Ми да си призная беше Москвич 412, произведен 1989г., още нямах книжка. Искарах курсовете на Мерцедес 190 дизел. Беше много странно палиш, включваш на 1 итова си върви само с около 20 км. в час Вече си бях купил Опел Кадет 1,3 бензин и го карах още преди да ми дадат книжката. Успях да го смажа за 1 година - беше страшно - 3 катастрофи. Още съм жив. След това съвсем случайно се добрах до Нисан Примера 1,6 , но реших, че не е за мен. От тогава съм на
ІІІ-ка та.