калъфки с емблемата на VW за седалките
На битака има със сигурност такива калъфки,даже и с емблема на мерцедес или бмв/не ти требе тебе надпис фолксваген/ .Като ги сложиш само да не забравиш да си сложиш и две гумени ленти с надпис"антистатик" от онея дето висят от бронята и се влачат по асфалта и зелен губер на таблото,много ще си ходят с калъфките,а за да изглежда интериора напълно завършен да не забравиш за облицовка на волана с овча кожа и да лепнеш на предното стъкло тефтерче със снимка на Саманта Фокс и като бонус трак към всичко запалка с шнур,който виси от огледалото за обратно виждане.На битака предлагат още доста интересни интериорни и екстериорни решения в стил насъскан Москвич 412,но тези които предлагам са най-изисканите и елегантни .
хахахаха сори ама не се стърпях

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Нека да си сложи човека щом иска. АЗ си бях взел от магазин на "Автохит" такива калъфи.
А на самолета Алфа имам оригинални такива бели калъфки c цветната емблема / а тя е доста шарена/
А на самолета Алфа имам оригинални такива бели калъфки c цветната емблема / а тя е доста шарена/

Последна промяна от kris11 на Вто 11 окт 2005 19:16, променено общо 1 път.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мислех, че членовете на този клуб са умни хора и не се карат за глупости!!!Почвам да се отчайвам.Човека пита откаде може да си ги купи а вии го обърнахте в АНКЕТА дали на някой му харесват или не калъвките. Ако човек може да помогне да помага ако непросто няма смисал да пише. Аз като не съм компетентен по даден въпрос въобще не пиша.
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Rumen написа:Тичай на пътеката на Младост 1А ! На средната редица в самото начало (до бул. Ал Малинов) има магазинче за автоаксесуари. Има бели калъфки с черен VW надпис - 3.50 комплекта (2бр.). Аз си взех два и си ги турих. Ми к'во - готино стоят. Елате да скивате ако не вервате.
A потник на дупки взе ли си? А чалга за колата? Надуваш музиката сваляш прозорците и щракай с пръсти по потник - един съвет от мене - недей да ядеш много блажно защото няма да можеш да щракаш

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само за сведение: Имам потник на дупки AND 1 , струваше сумаити пари и е перфектен:)
Имам и тениска Nike, пак на дупки, червена. И тя струва сумайти пари, тя ми е от Франция, и тя е перфектна и нея специално си я нося най-редовно, защотото е много готина и всеки ме пита от каде ъм си я взел.
Сега значи ми остават калъфките, явно нама начин, щотото касета с 4алга си имам, изчезна ми някаде първия албум на рени, мисля че се казваше "Водопад от любов" някои ако го има да ми го даде, или направо ще го потърся в интернет за да мога да изпълня всички критерии
Имам и тениска Nike, пак на дупки, червена. И тя струва сумайти пари, тя ми е от Франция, и тя е перфектна и нея специално си я нося най-редовно, защотото е много готина и всеки ме пита от каде ъм си я взел.
Сега значи ми остават калъфките, явно нама начин, щотото касета с 4алга си имам, изчезна ми някаде първия албум на рени, мисля че се казваше "Водопад от любов" някои ако го има да ми го даде, или направо ще го потърся в интернет за да мога да изпълня всички критерии
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
100% за катанец не ми харесват тези обноски.Аз съм на 27 , слушам ROCK музика имам Жена и дете на година и два месеца.Приятелите ми са всякакви хора.С някой се гордея а с някой мога да кажа че трудно говоря.Но ги приемам всички такива каквито са!!!Какво правя когато някои ми е неприятен и не искам да говоря с него.МЪЛЧА!!!Като не ве питат дали ви харесва или не защо пишете бе хора!!!Този фором го смятам за място където всеки може да изкаже своето мнение.Било то грешно или право.Дайте да бъдем поне малко по-добри и да не спорим за глупости, а да се уважаваме като хора!!!
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaio_baio написа:izzo написа:посрахте се от тъпи коментари
човеко шом иска а си тури
вие ли му карате колата или бензин сипвате
аз имам такива, бели с черна емблема,
стоят добре на предните седалки,
колата е бяла с черен трим, и се връзва
Егати пауъра .....![]()
![]()
![]()

Аре стига с тея постелки за глави, или как там се викат, ма наистина са много селски, и са минали от мода поне преди 5г. но за инфо да ви светна, че вървяха със съответната лампа да светят като мръкне

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”